32.2 C
Nafpaktos
Friday, July 12, 2024
spot_img
spot_img

Ανακοίνωσε 18 υποψηφίους η «Ενωτική Πρωτοβουλία» του Τάκη Λουκόπουλου

Στην ανακοίνωση 18 υποψηφίων προχώρησε πριν λίγο η Ενωτική Πρωτοβουλία του Τάκη Λουκόπουλου, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει αναλυτικά:

Παλιοί και νέοι, άνδρες και γυναίκες, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, συμπολίτες μας με κοινωνική προσφορά, υποψήφιοι που προέρχονται από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα που στο παρελθόν είχαν δραστηριοποιηθεί σε άλλες δημοτικές παρατάξεις, συνθέτουν το ουράνιο τόξο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.
«Η Ναυπακτία αλλάζει και όλοι μας θέλουμε να βοηθήσουμε για να φτάσει εκεί που μας αξίζει», είναι η κοινή θέση όλων των υποψήφιων της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Με τον Τάκη Λουκόπουλο δήμαρχο Ναυπακτίας θα έχουμε την ευκαιρία να ολοκληρωθεί, στην δεύτερη θητεία του, ένα έργο πρωτόγνωρο για τον τόπο μας.

Οι εκπρόσωποι της νέας γενιάς: 

Σκαρλάτος Γρηγόρης
Είναι 20 ετών με καταγωγή από την Αράχωβα Ορεινής Ναυπακτίας. Τα τελευταία χρόνια μένει στην Ναύπακτο αλλά τον περισσότερο καιρό ζει στην Αράχωβα. Αποφοίτησε από το επαγγελματικό Λύκειο στον τομέα τεχνολογίας τροφίμων και ποτών. Επίσης έχει τελειώσει σχολή μαγειρικής και αυτήν την στιγμή κάνει την μαθητεία που είναι ένα πρόγραμμα μετα-λυκειακής μάθησης πάνω στον τομέα τεχνολογίας τροφίμων και ποτών.
Ο ίδιος δηλώνει: «Η μεγάλη αγάπη για τον τόπο μου και την Ορεινή Ναυπακτία με έκανε να αποφασίσω να κατέβω σαν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δ.Ε Πλατάνου με την παράταξη του κ.Τάκη Λουκόπουλου (Ενωτική Πρωτοβουλία) που ξεπερνά κομματικές ,προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως στόχο να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών τα οποία θα στηρίξω για την ανάδειξη και αναβάθμιση του τόπου μου. Γνωρίζοντας κάποια από τα προβλήματα της Ορεινής Ναυπακτίας τα οποία ταλαιπωρούν αρκετούς συνδημότες θα συνεισφέρω με κάθε τρόπο για την επίλυσή τους καθώς και να δοθεί μεγαλύτερη προτεραιότητα σε κάποια συγκεκριμένα χωριά τα οποία χρειάζονται την στήριξη της Πολιτείας και εμάς των πολιτών λόγω των μεγάλων φυσικών καταστροφών που υπέστησαν τις τελευταίες χρονιές. Ως νέος που είμαι θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας και μαζί να καταφέρουμε να κάνουμε την Ορεινή Ναυπακτία πόλο έλξης και αυτό να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.»

Γούπιου Χρυσούλα
Είναι απόφοιτη του Μαθηματικού Πάτρας με μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και στην Ανάλυση Μεγάλων Δεδομένων. Εργάζεται ως Μαθηματικός με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Γεννήθηκε το 1991 στην Πάτρα και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Προέρχεται από γονείς γνωστούς εκπαιδευτικούς της πόλης, τον Γούπιο Λάμπρο, μαθηματικό και την Μητσοπούλου Σταυρούλα, οικονομολόγο και διευθύντρια του ΕΠΑ.Λ. Ναυπάκτου. Αποφοίτησε με άριστα από το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου κερδίζοντας έτσι μια θέση στην πρώτη δεκάδα της σχολής της. Συμμετέχοντας τρεις χρονιές (2010,2014,2018) στο Διεθνές Συνέδριο Μαθηματικών στον τομέα της Τοπολογίας και των εφαρμογών της, που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο από καταξιωμένους καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών, του ΤΕΙ Ναυπάκτου, αλλά και πολλών ξένων πανεπιστημίων, συνέβαλε στην προβολή της πόλης μας στο εξωτερικό. Παράλληλα με τις σπουδές της, ασχολείται ενεργά αρκετά χρόνια με θέατρο, παραδοσιακούς χορούς, ήθη και έθιμα της Ναυπάκτου. Συμμετέχει στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου, ως μέλος του Συλλόγου Πολιτιστικές Διαδρομές και των χορευτικών συλλόγων της Ναυπάκτου. Επίσης, παρακολούθησε τα εργαστήρια κοσμήματος και φωτογραφίας του Δήμου. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και αγάπη για την πόλη, αλλά και την παράδοσή της. Γι’ αυτό στηρίζει ενεργά την Ενωτική Πρωτοβουλία και τον Τάκη Λουκόπουλο.

Μπίτσιος Πάνος
Γεννήθηκε στις 17/05/1990 στην Πάτρα, ενώ μεγάλωσε και ζει στην πόλη της Ναυπάκτου. Είναι το τρίτο σε σειρά από τα τέσσερα παιδιά, του Αναστασίου Μπίτσιου, συνταξιούχου Γεωπόνου της Α.Τ.Ε. (υπ. Ναυπάκτου), με καταγωγή από τη Μανάγουλη Δωρίδος και της Χριστίνας Μπίτσιου, χειροτέχνη, από το Σβορώνο Κατερίνης.
Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου το 2008. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, έχει πιστοποιημένη γνώση Αγγλικών(C1) και χειρισμού Η/Υ. Μέχρι σήμερα συνεχίζει την εκπαίδευσή του σε τομείς όπως η Εκπαίδευση Ενηλίκων( Ε.Κ.Π.Α.),  η Δια Βίου Εκπαίδευση(ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε.), η Κοινωνική Οικονομία και η Διοίκηση Κοινωνικών Φορέων(Κ.ΑΝ.Ε.Π. Γ.Σ.Ε.Ε.),το Προσφυγικό Φαινόμενο (Ε.Α.Π.) και άλλα.
Έχει έντονη κοινωνική δράση, καθώς υπήρξε για 5 έτη, εθελοντής Εκπαιδευτικός, στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Ναυπάκτου, από το 2012, έτος ίδρυσής του , ενώ στον επαγγελματικό τομέα, εργάζεται ως Μαθηματικός σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στη Ναύπακτο.
Επίσης, έχει εργαστεί ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων σε συνεργασία με το ΙΝ.Ε. της Γ.Σ.Ε.Ε σε θέματα Δικαιωμάτων και Αγωγής Καταναλωτή, όπως επίσης έχει διδάξει Μαθηματικά, στο πρόγραμμα  «Θερινό Σχολείο 2018» στο Σ.Δ.Ε. Μαλανδρίνου.

Οι δυναμικές γυναικείες παρουσίες: 

Λάγαρη Καγκάνη Μαρία-Νέττα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος μουσικός και διατηρεί κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων στην Πάτρα. Παντρεύτηκε με τον Αναστάσιο Καγκάνη που κατάγεται από την Περίστα Ναυπακτίας. Απέκτησαν δύο γιούς τον Θανάση που είναι πτυχιούχος μηχανικός πληροφορικής και τον Παναγιώτη που είναι πτυχιούχος εγκληματολογίας.
Η ίδια δηλώνει: «Η αγάπη μου για την Περίστα και την Ναυπακτία καθώς και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων είναι το ζητούμενό μου. Συστρατεύομαι με τον συνδυασμό τη Ενωτικής Πρωτοβουλίας και τον Τάκη Λουκόπουλο  γιατί εκτιμώ την εντιμότητα του χαρακτήρα του και επικροτώ τις προθέσεις του. Παρακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του στο τιμόνι του Δήμου Ναυπακτίας, θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος δήμαρχος για την εξέλιξη του τόπου που αγαπάμε.»

Σαφιολέα Αναστασία  (Σάσα)   
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956. Τελείωσε το Μαράσλειο Λύκειο Αθηνών.
Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε την ειδικότητα της Μικροβιολογίας στα Νοσοκομεία  <<Α.ΣΥΓΓΡΟΣ >> και <<ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ>> στην Αθήνα. Από το 1990 ζει στη Ναύπακτο όπου και διατηρεί Μικροβιολογικό ιατρείο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σήμερα είναι μέλος της Διοικούσας επιτροπής του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου.

Σμπούκη Αγγελική
Γεννήθηκε στη Ναύπακτο. Μεγάλωσε στα Φραγκέικα Αντιρρίου με καταγωγή από Άνω Χώρα Ναυπακτίας. Είναι τελειόφοιτη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πτυχιούχος Εργοδηγός και Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Διετέλεσε προϊσταμένη του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) Ναυπάκτου και σήμερα είναι υπάλληλος του Οργανισμού Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) Ναυπάκτου. Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος καθώς  και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπακτίας.  Είναι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Πελέκη και μητέρα δύο παιδιών.

Γιαννούλου Αναστασία (Νατάσα)
Γεννήθηκε στη Μηλίνα του ν. Μαγνησίας. Τελείωσε το 2ο Γυμνάσιο Θηλέων Βόλου. Στη συνέχεια φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 1980 ζεί στη Ναύπακτο. Εργάστηκε στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ως φιλόλογος.
Είναι παντρεμένη με το Δημήτρη Δούρο και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τη Μαρία, τον Αντώνη και την Ελένη.
Από τα φοιτητικά της χρόνια μέχρι σήμερα είναι παρούσα σε συλλογικότητες που την αφορούσαν (φοιτητικές οργανώσεις, κινήματα νεολαίας, γυναικείοι σύλλογοι, Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, Κοινωνικό φροντιστήριο, εταιρεία Ναυπακτιακών μελετών, παράρτημα Αντικαρκινικής Εταιρείας). Σήμερα είναι συνταξιούχος, μέλος του ΔΣ της Παπαχαραλαμπείου Βιβλιοθήκης. Επίσης, από το 2014 διατελεί αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αναγνωστοπούλου Δήμητρα (Μιμίκα) 
Γεννήθηκε και τέλειωσε το Λύκειο στην Ναύπακτο. Διατηρούσε εμπορική επιχείρηση (βιβλιοπωλείο) επί είκοσι χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Βελή και είναι μητέρα του Σπύρου και της Αναστασίας.

Οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι 

Κανέλλος Χαράλαμπος (Μπάμπης)
Γεννήθηκε στην Αμπελακιώτισσα και είναι δημότης Αντιρρίου από το 1989.  Εργάστηκε σαν τεχνικός στην Δ.Ε.Η και τώρα είναι συνταξιούχος . Είναι ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Αμπελακιωτισσιωτών Ναυπάκτου. Το 1994 εκλέχτηκε πρόεδρος στην κοινότητα Αμπελακιώτισσας μέχρι το 1996, όπου και πρωτοστάτησε στην εθελοντική δημιουργία του μικρού Δήμου Αποδοτίας . Από το 1996 μέχρι και το 2006 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δήμαρχος Αποδοτίας. Από το 1995 μέχρι και το 2002 ήταν μέλος της διαχειριστικής επιτροπής της Ι.Μ. Αμπελακιώτισσας με πρόεδρο τον μητροπολίτη κ.κ Ιερόθεο. Αυτήν την περίοδο ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η αναπαλαίωση της Ιεράς Μονής της Παναγίας Αμπελακιώτισσας. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο Γεωπόνο και μία κόρη Μαθηματικό. Σήμερα είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας.

Γεώργιος Σιαμαντάς
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη  Ναύπακτο όπου και τελείωσε το βασικό κύκλο εκπαίδευσης σπουδών του. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς ,τον Γιάννη (οδοντίατρος) και τον Ιάσονα (3ο έτος Ιατρικής Σχολής). Σπούδασε  ιατρική και έλαβε την ειδικότητα της ωτορινολαρυγγολογίας και χειρουργικής κεφαλής και τραχήλου στα Νοσοκομεία Παίδων «Αγ. Σοφίας» και Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών. Διετέλεσε πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα επί σειρά ετών. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη και πρώην πρόεδρος της λέσχης Μοτοσικλετιστών Ναυπάκτου (ΛΕΜΟΝ). Είναι μέλος του Ναυτικού ομίλου Ναυπάκτου στην ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης. Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου. Ζει και εργάζεται στη Ναύπακτο ως ιδιώτης γιατρός και μέχρι πρότινος γιατρός του ΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ. Είναι ενεργό μέλος και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου. Εξελέγη το 2014 δημοτικός σύμβουλος με την Ενωτική Πρωτοβουλία και διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και πρόεδρος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής.

Πατσαούρας Βασίλης
Γεννήθηκε στη Ναύπακτο, όπου Κι διαμένει με την οικογένειά του. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μέχρι σήμερα υπηρετεί ως καθηγητής Χημείας στο 2ο ΓΕΛ Ναυπάκτου. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 1994 και υπηρέτησε το Δήμο Ναυπακτίας από θέσεις ευθύνης, όπως Αντιδήμαρχος το 2002, πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ καθώς και πρόεδρος του ΚΑΠΗ Δήμου Ναυπακτίας το τελευταίο διάστημα.
Ο ίδιος δηλώνει: « Στο διάστημα της σταδιοδρομίας μου τόσο της εκπαιδευτικής όσο και της ενασχόλησής μου με τα κοινά, είχα την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ με πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Με γνώμονα ότι η εντιμότητα, η εργατικότητα, η υπομονή, το αίσθημα δικαίου και ο πολιτικός πολιτισμός είναι τα στοιχεία που πρέπει όλους να μας χαρακτηρίζουν, η εμπιστοσύνη του Δημάρχου Τάκη Λουκόπουλου για τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Ενωτική Πρωτοβουλία» με τιμά ιδιαίτερα, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για ένα Δήμο αλληλεγγύης και ανάπτυξης»

Κονίδας Παναγιώτης
Είναι συνταξιούχος τμήματος Συγκοινωνιών Ναυπάκτου. Υπηρετεί ως δημοτικός σύμβουλος από τον Ιανουάριο του 2011. Σήμερα είναι  Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης ΚΕΔΝ Δήμου Ναυπακτίας και αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.

Καρακώστας Κώστας
Γεννήθηκε το 1964 και είναι καθηγητής Φυσικής. Εργάστηκε αρχικά σε φροντιστήριο, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται στο δημόσιο σχολείο. Είναι σύζυγος της Νικολίτσας Μούρτου και πατέρας του Χρήστου, του Περικλή, του Σπύρου και του Δημήτρη – Πολύκαρπου. Από τα 17 του χρόνια μέχρι και σήμερα έχει μόνιμη πολιτική δραστηριότητα, είτε ως φοιτητής, είτε ως στρατιώτης, είτε ως εργαζόμενος. Στο παρελθόν έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. φοιτητικών και πολιτιστικών συλλόγων, επιτροπών ειρήνης και αντιπολεμικών κινημάτων. Επίσης μέλος του Δ.Σ. της ένωσης Φροντιστών νομού Αιτωλοακαρνανίας, της Ένωσης συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Ναυπακτίας και της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Ήταν μέλος της συντακτικής ομάδας που εξέδιδε την τοπική εφημερίδα ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ. Από το 2006 είναι δημοτικός σύμβουλος. Από το Σεπτέμβριο του 2014 διατελεί αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και υπεύθυνος για την ανακύκλωση και την παιδεία.

Τα στελέχη της Τ.Α, με εμπειρία: 

Σαλούρος Ευάγγελος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Ασπριά της Ορεινής Ναυπακτίας.  Από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές στις οποίες ήταν υποψήφιος με την παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία» του δημάρχου κ. Τάκη Λουκόπουλου, διατελεί καθήκοντα προέδρου για το χωριό του.
Με τα κοινά ασχολείται από το 1998 και στο παρελθόν έχει διατελέσει τοπικός σύμβουλος στην ΤΚ Ασπριά.
Είναι παντρεμένος με την κα Ανθή Σερεμέτη και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Ιωάννα, την Μαρία και την Νικολέτα και στη συνέχεια τέσσερα εγγόνια.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως μόνιμος υπάλληλος στο Δασαρχείο Ναυπάκτου και τα καθήκοντά του καλύπτουν τις περιοχές του ορεινού όγκου της ΔΕ Αποδοτίας .
Προηγουμένως επί χρόνια εργαζόταν ως υπάλληλος του Δήμου Αποδοτίας.
Η πολύχρονη εργασιακή του εμπειρία αλλά κυρίως το ενδιαφέρον του και η έντονη δραστηριότητά του στην ορεινή Ναυπακτία τον καθιστούν γνώστη της καθημερινότητας και των δυσκολιών που βιώνουν οι κάτοικοι των χωριών αυτών.
Με τις νέες εκλογές στις 26 του Μάη έχει την τιμή να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος πιστός στην παράταξη  της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» και τον κ. Τάκη Λουκόπουλο.

Αδραχτάς Νικόλαος
Γεννήθηκε στον Παλαιόπυργο Ναυπακτίας το 1954. Από το 1966 έως το 1973 ασχολήθηκε με το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου. Μέχρι το 1980 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του τουρισμού. Μέχρι σήμερα είναι εργολάβος σε δημόσια έργα. Από το 1991 μέχρι σήμερα διατηρεί καφέ – ψητοπωλείο στα Περιβόλια Ναυπακτίας. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της κοινότητας Παλαιοπύργου πριν την συνένωση των κοινοτήτων.

Σκαλτσάς Σπύρος
Γεννήθηκε στην Τερψιθέα Ναυπακτίας. Σπούδασε μαθηματικός αλλά δεν ακολούθησε το επάγγελμα του καθηγητή. Εργάστηκε για λίγο στα ΕΛΤΑ και περίπου 25 χρόνια ως στέλεχος εταιρείας ηχητικών στην Αθήνα. Πριν λίγα χρόνια δούλεψε με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στο Δήμο Ναυπακτίας, όπου φρόντισε για την τακτοποίηση και ταξινόμηση του νέου αρχείου του και στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής σαν επιστάτης σε Σχολείο. Τελευταία εργάζεται σε αλυσίδα καταστήματος τροφίμων. Ασχολήθηκε νωρίς με τα κοινά· πρώτα με τη νεολαία του χωριού του και κατόπιν με τον Σύλλογο Τερψιθεατών όπου αρθρογραφεί και επιμελείται την έκδοση της εφημερίδας του. Από το 2000 είναι ενεργό μέλος στο Δ. Σ. της Εταιρείας Ναυπακτιακών Μελετών (ΕΝΑΜ) μέσω της οποίας παρουσίασε και δημοσίευσε πολλές πρωτοποριακές μελέτες του. Σημαντική ήταν τελευταία η προσφορά του στη διάσωση του πολύτιμου αρχείου του αείμνηστου ναυπάκτιου καθηγητή Παναγιώτη Φ. Χριστόπουλου, του οποίου παρουσίασε τον βίο και το έργο σε ημερίδα της ΕΝΑΜ.
Όπως έπραξε τόσα χρόνια έτσι και τώρα επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο και να υλοποιήσει δίπλα στον Τάκη Λουκόπουλο οράματα και σχέδια για την ευημερία της Ναυπάκτου και της Ναυπακτίας.

Καραγιάννης Χρήστος
Γεννήθηκε στο Ανθόφυτο Ναυπακτίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στο Ανθόφυτο Ναυπακτίας, τρείς τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Πυλλήνης. Σήμερα είναι συνταξιούχος του Ο.Α.Ε.Ε.

Καραλής Γεώργιος
Γεννήθηκε το 1955 στη Σκάλα Ναυπακτίας και διαμένει στο Δ.Δ. Δάφνης. Εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής και διακοσμητής. Ασχολείται με τα κοινά από το 1991. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Λαλοπούλου και έχει τρία παιδιά.

spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme