16.2 C
Nafpaktos
Thursday, November 30, 2023
spot_img
spot_img

Ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς ο Τ. Φλώρος-Ικανοποίηση για το ψηφοδέλτιο

Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδας Τάσος Φλώρος. Έχοντας από κοντά επαφή με τους κατοίκους της περιοχής εισπράττει άμεσα τον παλμό του τι ζητά η κοινωνία, το ποια προβλήματα αντιμετωπίζει, αλλά και το πως περπατά η δική του υποψηφιότητα. Στους κόλπους της παράταξης επικρατεί πολύ καλό κλίμα καθώς θεωρείται πως με το πέρασμα των ημερών όλο και περισσότεροι κοιτούν με καλό μάτι την πρόταση που καταθέτει ο συνδυασμός «Νέα εποχή για τη Δωρίδα».

Πιο συγκεκριμένα τις ημέρες των εορτών του Πάσχα ο υποψήφιος δήμαρχος συνοδευόμενος από συνεργάτες του βρέθηκε στα χωριά Ερατεινή, Τολοφώνα, Τριζόνια, παραλία Σεργούλας, Μαραθιά, Μοναστηράκι, Καστράκι, Ευπάλιο, Κροκύλειο, Πενταγιούς, Αρτοτίνα, Λιδωρίκι, Πεντάπολη, Μαλανδρίνο, Αμυγδαλιά, Κόκκινο, Κάλιο κ.α. και συνομίλησε με Δωριείς, αλλά και επισκέπτες της παραλιακής και Ορεινής Δωρίδας.

Στόχος του, όπως τονίζει διαρκώς στις συνομιλίες με τους συμπατριώτες του, είναι να καταγράψει τα προβλήματα της καθημερινότητας και παράλληλα να «ξεκλειδώσει» την μηχανή της ανάπτυξης του τόπου, που δεν είναι άλλη από τη νέα γενιά. Ο συνεχής διάλογος ενισχύει επικοδομητικά τον σχεδιασμό του προγράμματός του κ. Φλώρου, καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα προέλθει από την συνεργασία με όλους τους Δωριείς.

Οι δύο άξονες όπως προαναφέρθηκαν – καθημερινότητα και ανάπτυξη- αποτελούν και τον κορμό του προγράμματος του συνδυασμού «Νέα εποχή για τη Δωρίδα», καθώς

1. η ποιότητα ζωής  απαιτεί την επίλυση σημαντικών ζητημάτων διαβίωσης όπως το οδικό δίκτυο, η ύδρευση, η διαχείριση απορριμάτων. Οι παραλείψεις και οι ανάγκες πολλές, όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της Δωρίδας που βλέπουν τα χωριά να ερημώνουν.
2. Η παροχή κινήτρων στους νέους αποτελεί καίριο και επιτακτικό αίτημά τους. Οι θέσεις και οι προτάσεις τους προς τον κ. Φλώρο θα αποτελέσουν μέρος του προγράμματός του. Μερικές από αυτές η επέκταση των νέων τεχνολογιών στην περιοχή, η ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, ο τουρισμός, οι νέες καλλιέργειες καθώς και ο εκσυγχρονισμός και η υποστήριξη των κτηνοτροφικών μονάδων.

Αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι της παράταξης έχουν ρίξει το κυρίως βάρος των ενεργειών τους στη στελέχωση του ψηφοδελτίου, κάνοντας τις τελευταίες κινήσεις. Κατά την άποψη του κλειστού πυρήνα των συνεργατών του κ. Φλώρου τα πράγματα στο συγκεκριμένο κεφάλαιο πήγαν πάρα πολύ καλά, σε σημείο μάλιστα που πολλοί, όπως λένε, όταν δουν την τελική λίστα των υποψηφίων της παράταξης θα εκπλαγούν. Ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος, ταυτόχρονα επεξεργάζεται και τις βασικές αρχές του προγράμματος το οποίο βρίσκεται στην τελική του μορφή, δίνοντάς το στη συνέχεια στους δημότες της Δωρίδας. Πεποίθηση του ιδίου, αλλά και των υπολοίπων μελών της παράταξης, είναι ότι ο κόσμος έχοντας βιώσει την επί δύο θητείες διοίκηση της παρούσας δημοτικής αρχής θα αναζητήσει μία εναλλακτική πρόταση διοίκησης, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τα πεπραγμένα των τελευταίων 8 ετών, ελπίζοντας πάνω στη συγκεκριμένη συγκυρία η πρόταση του Τ. Φλώρου να θέλξει όσο το δυνατόν περισσότερους.

spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme