10 C
Nafpaktos
Tuesday, November 29, 2022
spot_img
spot_img

Απόλυτη ικανοποίηση του Αν. Φλώρου για το ψηφοδέλτιο


Σε φουλ ρυθμούς εργάζεται πλέον το επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου Δωρίδος Αναστάσιου Φλώρου, μετά και το κλείσιμο του ψηφοδελτίου. Στις τάξεις της παράταξης επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για το δυναμικό που απαρτίζει τη λίστα των υποψηφίων, σε κάθε σημείο του δήμου, θέλοντας μάλιστα μέσω των επιλογών που έγιναν να περάσει και ένα μήνυμα προς τους ψηφοφόρους για το ύφος που ο ίδιος ο Αναστάσιος Φλώρος έχει επιλέξει να πολιτευτεί. Για σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου, στις 8:00 μμ στο καφέ life στην πλατεία Βαθειάς στο Λιδωρίκι έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης.

Η στελέχωση του ψηφοδελτίου δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση για μία παράταξη κι αυτό στο επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου Αναστάσιου Φλώρου το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Έχοντας μάλιστα να παλέψουν και με το χρόνο, καθώς η υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό, τα δεδομένα μόνο ευνοϊκά δεν ήταν. Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, όμως, ο ίδιος ο επικεφαλής του συνδυασμού κατάφερε να κάνει αίσθηση με τις επιλογές του, δημιουργώντας στην ουσία μία πολύ ισχυρή ομάδα ανθρώπων οι οποίοι είναι γνωστοί στην περιοχή.
Το ύφος του ψηφοδελτίου
Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από πρόσωπα που δρουν και εργάζονται σε διαφορετικούς τομείς, που βιώνουν οι ίδιοι τα προβλήματα της Δωριδας,  από νέους με πάθος και ευαισθησία και κυρίως με εργατικότητα. Αποτελείται από ανθρώπους κάθε ηλικίας, με πείρα και γνώσεις, αλλά και διάθεση για προσφορά, ώστε επιτέλους με συνέπεια και πρόγραμμα όλοι μαζί να συμβάλουν άμεσα και αποτελεσματικά στην επίλυση πολλών προβλημάτων της περιοχής. «Στόχος μας είναι να σηματοδοτήσουμε μια Νέα εποχή για την Δωρίδα», λένε χαρακτηριστικά στελέχη της παράταξης, δίνοντας παράλληλα με το σύνθημα τα και το στίγμα της.
Ικανοποίηση του Αν. Φλώρου
Ο ίδιος ο Αναστάσιο Φλώρος είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από το ψηφοδέλτιο που έφτιαξε, δηλώνοντας σε συνεργάτες του πως είναι τιμή για εκείνον, αλλά και μεγάλη χαρά, το γεγονός ότι δημιουργήθηκε μια ομάδα που αποτυπώνει το μήνυμα της ενιαίας Δωρίδας, χωρίς διαχωρισμούς, με εκπροσώπους από όλες τις δημοτικές ενότητες. «Πρακτικές και νοοτροπίες του παρελθόντος που διχάζουν τους πολίτες έχουν ξεπεραστεί… η ενότητα είναι επιτακτική», ανέφερε μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο το βράδυ της Κυριακής, δίνοντας το σύνθημα για την τελική ευθεία.
«Προχωράμε όλοι μαζί, καταγράφουμε τα προβλήματα της παραλιακής και της ορεινής Δωρίδας, διαμορφώνουμε τις προτεραιότητές μας για να ξεκινήσουμε έργο από την επόμενη κιόλας μέρα», ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο προς τους συνεργάτες του, επιμένοντας πως για την παράταξη η αντιμετώπιση των προβλημάτων πρέπει να είναι άμεση.
Οι βασικές προγραμματικές προτεραιότητες
Αναφορικά με την ιεράρχηση που έχει γίνει στο πρόγραμμα του συνδυασμού, το οποίο θα γίνει γνωστό τις αμέσως απόμενες ώρες σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, εξέχουσα θέση έχει το κεφάλαιο καθημερινότητα, αλλά και η πολυπόθητη ανάπτυξη, η οποία θα επιδιωχθεί μέσα από ένα ρεαλιστικό πλαίσιο παρεμβάσεων. «Θέτουμε ως προτεραιότητα για τους νέους Δωριείς, να δοθούν αναπτυξιακά κίνητρα και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και υποδομές για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, τις νέες καλλιέργειες, την αγροτική παραγωγή, τον τουρισμό και τις νέες τεχνολογίες», αναφέρει ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος σε συναντήσεις που έχει με πολίτες, τονίζοντας πως ως εκπαιδευτικός, γιος πολύτεκνης οικογένειας και πολύτεκνος ο ίδιος, έχει ιδία άποψη για το τι βιώνει η μέση οικογένεια. «Η νέα γενιά πρέπει  να λαμβάνει τα εφόδια για να δημιουργήσει και να δώσει νέα πνοή και ώθηση στα δρώμενα του τόπου που ζει και δραστηριοποιείται», είναι ένα από τα βασικά μοτό του, τα οποία και οι συνεργάτες του καλούνται τώρα να μεταφέρουν προς τους ψηφοφόρους, μαζί φυσικά με το πλήρες πρόγραμμα της παράταξης.
Καταλήγοντας θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου, στις 8:00 μμ στο καφέ lifeστην πλατεία Βαθειάς στο Λιδωρίκι έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης. Ο υποψήφιος δήμαρχος θα έχει την ευκαιρία να συστήσει την ομάδα του στο κοινό, κάνοντας παράλληλα σε τίτλους και την παράθεση των βασικών του «θέλω» για τη Δωρίδα.
Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «εμπρός»


Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme