26.4 C
Nafpaktos
Thursday, May 23, 2024
spot_img
spot_img

Βαρύ «κατηγορώ» της Αγ. Σμπούκη για όσα συμβαίνουν στην παράταξη Λουκόπουλου

Αγαπητοί συνδημότες
Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλή θλίψη αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας εκφράσω κάποιες βαθύτερες σκέψεις μου. Άλλωστε εσείς πάντοτε μου δίνατε δύναμη με τη στήριξή σας σε κάθε μάχη που δώσαμε απέναντι σε δύσκολα προβλήματα και σας ευχαριστώ ειλικρινά για αυτό.
Ως ενεργό και σταθερό μέλος της παράταξης της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, υπηρέτησα το Δήμο και την παράταξή μου από τη θέση της δημοτικής συμβούλου, ενώ δέχτηκα τη θέση της προέδρου της ΔΕΥΑΝ σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική στιγμή για τη βιωσιμότητα της επιχείρησης, αφήνοντας πίσω μου αξιοσημείωτο έργο προς όφελος της κοινωνίας. Επίσης με αυταπάρνηση αποδέχτηκα τη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, σε μία περίοδο που η παράταξη κλυδωνίστηκε από απανωτές αποχωρήσεις στελεχών. Πάντοτε από όπου και αν μου ζητήθηκε, υπηρέτησα με εντιμότητα και σεβασμό, πιστή στις αρχές μου και στο ήθος που πρέπει να διέπει κάθε πολιτικό, άνθρωπο και οικογενειάρχη.
Στη μακρόχρονη αυτή πορεία της παράταξης μας όμως, υπήρξαν άνθρωποι που δε στάθηκαν αντάξιοι του ρόλου τους και των κοινών αρχών μας.
‘Ανθρωποι που πάνω από όλους και όλα τοποθέτησαν το ατομικό τους συμφέρον και από θέση ισχύος έδρασαν ανεξέλεγκτοι, εργαζόμενοι νυχθημερόν για ψηφοθηρικούς σκοπούς, αφήνοντας πίσω τους μηδενικό έργο για το κοινωνικό σύνολο.
Άνθρωποι που με τους τραμπουκισμούς και τις απειλές τους επέβαλαν την προσωπική τους ατζέντα και ατίμαζαν καθημερινά και σε κοινή θέα τόσο τον επικεφαλής και όσο και τα μέλη της παράταξής μας.
Άνθρωποι που όταν ήρθε η κρίσιμη ώρα της εκλογικής μάχης, κιότεψαν, το έβαλαν στα πόδια και εγκατέλειψαν τη μάχη, προδίδοντας τα ιδανικά και τις αρχές της παράταξής μας, εργαζόμενοι μάλιστα μεθοδικά για την καταστροφή και τον αφανισμό μας.
Άνθρωποι που τελικά αποτέλεσαν τη βασικότερη αιτία της ήττας της παράταξής μας στις εκλογές του 2019.
Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι σήμερα επέστρεψαν στην παράταξή μας μετά βαΐων και κλάδων, έχοντας μάλιστα πιο αναβαθμισμένο ρόλο.
Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι σήμερα ενδύονται το μανδύα του «ασώτου» υιού, χρησιμοποιώντας την παράταξή μας ως όχημα για την ανακατάληψη της εξουσίας
Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι μας μετατρέπουν μέρα με τη μέρα σε ένα ανομοιογενές συνονθύλευμα, χωρίς κοινή αφετηρία, χωρίς κοινό αξιακό κώδικα, χωρίς όραμα.
Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, μόλις πετύχουν το σκοπό τους, ως πανίσχυροι και ανεξέλεγκτοι πλέον, θα βυθίσουν με τις πολιτικές τους τη Ναυπακτία στο απόλυτο σκοτάδι.
Με αυτούς τους ανθρώπους δε μας συνδέει, ποτέ δε μας συνέδεε και δε θα πρέπει να μας συνδέει τίποτα κοινό.
Εκπλήσσομαι πραγματικά δυσάρεστα πως παρά τις διαβεβαιώσεις στο πρόσωπό μου, ξαφνικά υιοθετήθηκε από τον κ. Λουκόπουλο η λογική “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”, ξεπερνώντας κόκκινες γραμμές που ο ίδιος είχε θέσει.
Μετά από ώριμη λοιπόν σκέψη και σεβόμενη πρωτίστως την αξιοπρέπειά μου και τα ιδανικά της παράταξης, οφείλω να μην περάσω τις κόκκινες γραμμές μου και να μη συμβάλλω και εγώ να ξαναπέσει ο Δήμος μας στα χέρια αυτών των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό θέτω τον εαυτό μου εκτός παράταξης. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά και η κοινωνία θα με κρίνει για αυτό, όπως θα μας κρίνει όλους, δίνοντας απαντήσεις όταν και όπως πρέπει.
Σας διαβεβαιώνω ότι ποτέ δεν πρόκειται να πάψω να αγωνίζομαι για τη διαφάνεια, την ισοτιμία και το κοινωνικό συμφέρον, χωρίς ποτέ κανένας να καταφέρει να με φιμώσει ή να με χειραγωγήσει.
Με εκτίμηση
Αγγελική Σμπούκη

spot_img
spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme