spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δήμος και κοινότητα Αντιρρίου τίμησαν τον αείμνηστο Γιώργο Κολοβό

spot_img
spot_imgspot_img

Με μία σεμνή τελετή, όπως σεμνός ήταν και ο ίδιος, ο δήμος Ναυπακτίας και η κοινότητα Αντιρρίου τίμησαν τη μνήμη του τέως Δημάρχου Αντιρρίου Γεωργίου Κολοβού, το όνομα του οποίου δόθηκε στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου Αντιρρίου.

«Οφείλω να πω ότι, αποτελεί πρωτίστως ανάγκη δική μας, των νεότερων γενιών, να τιμήσουμε το παράδειγμα τέτοιων ανθρώπων, όπως του Γεωργίου Κολοβού», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, προσθέτοντας:

«Είχα την τιμή να τον γνωρίσω προσωπικά και πιστεύω ότι ο ίδιος διακρίθηκε για τρία μεγάλα χαρίσματα, τα οποία ταιριάζουν σε έναν ηγέτη.

  • Το πρώτο ήταν η σεμνότητα του χαρακτήρα του, η ευγένεια και ο πολιτικός πολιτισμός του.
  • Το δεύτερο ήταν η δημιουργικότητά του σε όλα τα επίπεδα, τόσο στις καθημερινές ανάγκες του Δήμου του όσο και στα μεγάλα οράματά του.
  • Το τρίτο, και πάνω από όλα, ήταν το υψηλό αίσθημα δικαίου που τον διακατείχε.

Τέτοιες παρουσίες και τέτοιους φάρους έχουμε ανάγκη στα αυτοδιοικητικά μας πράγματα».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος που χοροστάτησε της επιμνημόσυνης δέησης, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Β. Γκίζας, οι αντιδήμαρχοι Μπ. Καραδήμας, Ντ. Τσουκαλάς και Ν. Ραυτόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Γ. Μπουλές, ο Αν.Κοτσανάς, η Μ. Ζιαμπάρα, ο πρώην πλέον πρόεδρος της κοινότητας Αντιρρίου Γ. Παπαδόπουλος, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Ν. Ταμπάκης, ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγ. Σταυρόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Αγ. Σμπούκη, η πρόεδρος της ΚΕΔΝ Αντ. Καυκιά, ο νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Παϊσιος κ.α Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η σύζυγος του Γεώργιου Κολοβού, Δήμητρα, εμφανώς συγκινημένη από την ιδιαίτερη ημέρα τιμής για τον αείμνηστο Γιώργο Κολοβό, μέλη της οικογένειάς του κ.α.

spot_imgspot_img