26.7 C
Nafpaktos
Sunday, April 14, 2024
spot_img
spot_img

Διαβάστε σήμερα στην «εμπρός» που κυκλοφορεί!

Στις 2 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου

Η «ε» έχει το ρεπορτάζ για τις κινήσεις του υποψηφίου πλέον δημάρχου Ναυπακτίας

«Βλέπει «ζεστά» την υποψηφιότητα για το δήμο Ναυπακτίας ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος», έγραψε η «ε» τον περασμένο Οκτώβριο, σε ένα πρώτο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις σκέψεις και τις κινήσεις που έκανε τότε ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, με το βλέμμα στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου. Η ώρα των επίσημων ανακοινώσεων έφτασε, καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μας αυτές θα γίνουν την επόμενη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, ημερομηνία η οποία δεν έχει επιλεγεί τυχαία. Διαβάστε για το πως θα γίνει η ανακοίνωση, τι θα περιλαμβάνει, αλλά και τι θέλει να σηματοδοτήσει ο υποψήφιος πλέον δήμαρχος με την ονομασία της παράταξης. Ακόμα, τι ισχύει με τις ανακοινώσεις ανθρώπων που θα συστρατευθούν μαζί του, ένα από τα πλέον σημαντικά ερωτήματα που τίθενται αυτή την περίοδο.

 

Η πίεση πήρε τις αυξήσεις και έφερε έκπτωση

Η ομοβροντία δημόσιων παρεμβάσεων έφερε αλλαγές στις τιμές του e-pass της γέφυρας

Υπό την πίεση εργαζομένων, δήμου, βουλευτών και φορέων της περιοχής η πολιτεία έθεσε προς τη γέφυρα το θέμα της αύξησης σε όσους κάνουν καθημερινά χρήση αυτής, παίρνοντας πίσω… όχι μόνο τα παραπάνω 50 ευρώ το μήνα που είχαν ανακοινωθεί, αλλά επίσης και 10 ευρώ ακόμα έκπτωση σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμές του 2022 για το e-pass. Διαβάστε για το σύνολο των παρεμβάσεων που έγιναν την τελευταία εβδομάδα, το τι αναφέρει η εταιρεία στη νέα ανακοίνωσή της, αλλά και τι δήλωσε για το θέμα ο υφυπουργός υποδομών από το βήμα της βουλής.

 

Βγήκε πλειοδότης για τους εργοταξιακούς χώρους

Η εταιρεία ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ Α.Β.Ε.Ε. με προσφορά 2.885.000 ευρώ

Πρώτος Επιλέξιμος Επενδυτής για την αξιοποίηση του πρώην εργοταξιακού χώρου του έργου ζεύξης Ρίo – Αντίρριο η εταιρεία ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ Α.Β.Ε.Ε. Αυτό έγινε γνωστό από ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, σε μία σημαντική εξέλιξη η οποία για πρώτη φορά φτάνει την υπόθεση σε αυτό το στάδιο. Στο ποσό των 2.885.000 ευρώ η προσφορά της εταιρείας, ποσό πολύ πάνω από εκείνο που είχε προκύψει από την αμέσως προηγούμενη διαδικασία. Διαβάστε για το ποια είναι η εταιρεία αλλά και το ερώτημα που τίθεται πλέον για το πως θέλει να αξιοποιήσει το ακίνητο.

 

Νηνεμία πριν την καταιγίδα

Προϋπολογισμός Δωρίδας

Το «κύκνειο άσμα» ουσιαστικά της τρέχουσας δημοτικής θητείας υπήρξε η πρόσφατη, άνευρη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Δωρίδος. Στα 28,5 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς. Με διάθεση να κριθεί εφ όλης της δημαρχιακής του θητείας πάει στις εκλογές ο Γ. Καπεντζώνης, με την αντιπολίτευση να ασκεί κριτική για τα πεπραγμένα όλων των ετών, βλέποντας υστέρηση σε έργα και όραμα για τον τόπο. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

 

Αίτημα για την ασφάλεια των σχολείων

Στον εισαγγελέα η παράταξη Ασημάκη

Αίτημα στον εισαγγελέα για τη διερεύνηση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι σχολικές μονάδες της Δωρίδας κατέθεσε η παράταξη του Θάνου Ασημάκη, όπως ενημερώνει σχετικά με δελτίο τύπου. Αναφέρει αναλυτικότερα το πως έχει κινηθεί στη διάρκεια της θητείας, ζητώντας στοιχεία για το θέμα από το δήμο, αλλά και καταθέτοντας προτάσεις για την επίλυση θεμάτων, φτάνοντας εν τέλει σήμερα στη συγκεκριμένη ενέργεια.

 

Το μέλλον είναι έξυπνο

Γράφει ο Γιώργος Κων. Ασημακόπουλος

Έξυπνοι αποκαλούνται οι Δήμοι που αξιοποιούν Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και ψηφιακά δεδομένα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και, την αύξηση της αποτελεσματικότητας λειτουργιών τους. Η αξιοποιήσιμη ψηφιακή τεχνολογία περιλαμβάνει τη συσκευές Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT) για τη συλλογή δεδομένων από ένα ευρύ φάσμα πηγών που εκτείνεται από την κυκλοφορία των οχημάτων κα (…) (διαβάστε τη συνέχεια στη σελίδα 7)

 

Σημαντική προσθήκη ο Α. Καλαβριζιώτης

Για την παράταξη Λουκόπουλου

Μία σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής η παράταξη του Τάκη Λουκόπουλου. Μετά τη συμπόρευση με την παράταξη του Γ. Γούλα και του Α. Κοτσανά, αυτή τη φορά σειρά πήρε ο Α. Καλαβριζιώτης. Πρόκειται για αξιοσημείωτη προσθήκη η οποία προσθέτει δυνάμεις στην Ενωτική Πρωτοβουλία, σε μία Ενότητα, αυτή της Χάλκειας, όπου στις εκλογές του 2019 είχε προβλήματα.

 

Ξεκινούν εργασίες επαρχιακών δρόμων

Από την Περιφέρεια ύψους 6,4 εκατ. ευρώ

Σε υπογραφή συμβάσεων με τους αναδόχους προχώρησε τη Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, προκειμένου να αποκατασταθούν φθορές  που έχουν σημειωθεί μετά από φυσικές καταστροφές σε επαρχιακές οδούς των Δήμων  Ναυπακτίας και Μεσολογγίου. Ειδικότερα, συμβασιοποιήθηκαν έργα που αφορούν τεχνικές παρεμβάσεις σε κρίσιμα σημεία για να καταστούν ασφαλέστερες οι μετακινήσεις.

 

Προχωρά ο φωτισμός του κάστρου

Ενέργειες αναβάθμισης του μνημείου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες εγκατάστασης των φωτιστικών σωμάτων κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στο Κάστρο της Ναυπάκτου  Αναλυτικότερα, το έργο περιλαμβάνει φωτιστικά σώματα σύγχρονης τεχνολογίας μικρής κατανάλωσης και καλής ποιότητας φωτισμού, που τοποθετούνται κατά μήκος της διαδρομής ώστε να αναδειχθούν τα φυσικά χαρακτηριστικά του τοπίου.

 

Οι «Κούπες» live στο ξενοδοχείο Lepanto

Οι «Κούπες», το ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την πόλη της Καστοριάς σε μια μοναδική μουσική βραδιά που συνδυάζει σύγχρονα ακούσματα με παραδοσιακές πινελιές και πειραματισμούς. Όλα αυτά, κάτω από ένα ροκ πρίσμα που δίνει μια μοναδικότητα στον ήχο.

 

«Κλοπή» στο Αγρίνιο καταγγέλλει ο ΠΑΣ Ναυπάκτου

Επιστολή διαμαρτυρίας και στην ΚΕΔ/ΕΣΚΑΒΔΕ

 

spot_img
spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme