24 C
Nafpaktos
Wednesday, October 4, 2023
spot_img
spot_img

Δύο νέες ταινίες από σήμερα στο θερινό κινηματογράφο της Ναυπάκτου

spot_img

Ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη οι προβολές των νέων ταινιών στο θερινό κινηματογράφο της Ναυπάκτου. Έως και την επόμενη Τετάρτη θα προβάλλεται στις 20:50 η ταινία «Barbie» και στις 23:00 η ταινία  «Η Τελευταία Νύχτα του Φράνκο Αμόρε».

 

  • «Barbie», στις 20:50

2023, Διάρκεια: 114′, Κωμωδία

Η Μπάρμπι ζει στην ονειρεμένη Barbieland, μια ροζ, αδιατάραχτη και γυναικοκρατούμενη καθημερινότητα, μέχρι που αρχίζει να έχει… κυτταρίτιδα και υπαρξιακές ανησυχίες. Η απάντηση βρίσκεται στην αληθινή ζωή κι εκείνη είναι έτοιμη για το μεγάλο ταξίδι.

Σκηνοθεσία: Γκρέτα Γκέργουιγκ

Με τους: Ράιαν Γκόσλινγκ, Χάρι Νεφ, Γουίλ Φέρελ, Μάργκο Ρόμπι, Κίνγκσλεϊ Μεν-Αντίρ

 

  • «Η Τελευταία Νύχτα του Φράνκο Αμόρε», στις 23:00

L’Ultima Notte di Amore

2023, Διάρκεια: 124′, Αστυνομική, Ιταλική

Το τελευταίο βράδυ πριν τη συνταξιοδότησή του, ο επιθεωρητής της αστυνομίας Φράνκο Αμόρε πληροφορείται πως ο συνάδελφος και συνεργάτης του Ντίνο σκοτώθηκε σε μια ύποπτη συναλλαγή. Η αλήθεια, όμως, είναι πολύ πιο περίπλοκη.

Σκηνοθεσία: Αντρέα ντι Στέφανο

Με τους: Πιέρφρανσέσκο Φαβίνο, Λίντα Καρίντι, Αντόνιο Τζεράρντι

 

Τιμές: Σάββατο, Τρίτη και Τετάρτη γενική είσοδος 5 ευρώ, τις υπόλοιπες ημέρες 5 ευρώ για παιδιά ηλικίας 3 έως 11 ετών και 7 ευρώ για τους υπολοίπους.

spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme