35 C
Nafpaktos
Saturday, June 22, 2024
spot_img
spot_img

Εκ νέου συνεργασία του Γρ. Κοντοχρήστου με το δήμο Ναυπακτίας-Προσφορά 150 μερίδων φαγητού ανά εβδομάδα


Με μία μακροσκελή ανακοίνωσή του ο Γρηγόρης Κοντοχρήστος, πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας «Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος» κάνει γνωστή την εκ νέου προσφορά προϊόντων στο δήμο Ναυπακτίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μάλιστα εξηγεί τους λόγους που είχε διακόψει τη συνεργασία του αυτή, δείχνοντας ως υπεύθυνους ανθρώπους της πρώην δημοτικής αρχής, και κυρίως τις συμπεριφορές του απέναντι στον ίδιο και την εταιρεία.

Συγκεκριμένα ο κ. Κοντοχρήστος αναφέρει:
«Οι «ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Ε.» δια του νόμιμου εκπροσώπου της και προέδρου της κ. Κοντοχρήστου Γρηγόριου ανακοινώνει τα κάτωθι:
1.            Επαναφέρει τη χορηγία 150 μερίδων φαγητού ανά εβδομάδα στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.
2.            Θα συνεχίσει να προσφέρει, πέρα από την ανωτέρω χορηγία, 100.000 μερίδες φαγητού το χρόνο σε διάφορες κοινωνικές ομάδες και φορείς στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.
Ιστορικό
Πριν αναλάβει η συγκεκριμένη ΜΚΟ, το κοινωνικό παντοπωλείο Ναυπάκτου απαρτίζονταν από επτά (7) ευυπόληπτες εθελόντριες κυρίες, που εξυπηρετούσαν συνανθρώπους μας που είχαν πραγματικές ανάγκες σίτισης οι οποίες προέκυψαν μέσα στην κρίση. Η εταιρεία μας συμβάλλοντας στο σκοπό αυτό, για πολλά χρόνια ήταν αρωγός της προσπάθειας αυτής, προσφέροντας τρόφιμα, κυρίως κοτόπουλα, ανά εβδομάδα και σε σταθερή βάση για την επίτευξη του ανωτέρου σκοπού. Από τα μηνύματα που λαμβάναμε από την τοπική κοινωνία θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο ανωτέρω  σκοπός έχει επιτευχθεί.
Να διευκρινίσουμε εδώ ότι με την προηγούμενη Δημοτική  Αρχή ποτέ δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα, όμως στην πορεία δημιουργήθηκε πρόβλημα με κάποιους «κυρίους» της Δημοτικής Αρχής χωρίς να καταλάβουμε γιατί ακριβώς συνέβη αυτό. Ίσως γιατί μας θεωρούσανε δεδομένους. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε όταν ανέλαβε η συγκεκριμένη ΜΚΟ το κοινωνικό παντοπωλείο.
Χωρίς να γίνει ούτε ένα τηλέφωνο ή να μας ζητηθεί μια συνάντηση με κάποιον υπεύθυνο του Δήμου ή της ΜΚΟ για να μας ευχαριστήσει καταρχάς  για την μέχρι τότε συνεργασία και χορηγία μας και να μας ζητηθεί αν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί τους τη νέα προσπάθεια που αναλάβανε, απλά στείλανε  δύο  υπαλλήλους να μου πουν πόσο καλά θα τα κάνουν από εδώ και κάτω (δηλαδή οι προηγούμενοι δεν τα κάνανε καλά; )… και φυσικά ποιος ο θεσμικός ρόλος των δύο υπαλλήλων για να εμπιστευτώ εγώ κάτι τέτοιο;
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι και εμείς πιστεύοντας στην καλή συνεργασία που είχαμε μέχρι τότε ζητήσαμε προφορικά για την περιοχή του Δένδρου που έχουμε μία εγκατάσταση ζωοτροφών και εργάζονται εκεί περίπου 15 άτομα σε καθημερινή βάση αλλά την επισκέπτονται και πολλοί επαγγελματίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας (εταιρείες φορτηγών και άλλοι προμηθευτές και όχι μόνο), να επέμβει ο Δήμος να συντηρηθεί ο δρόμος που οδηγεί από το ανάχωμα Μόρνου μέχρι την εγκατάσταση (όχι να γίνει ασφάλτινος), 300 μέτρα περίπου και αν χρειάζεται να συμμετέχουμε και εμείς σ’ αυτό. Εξ’ άλλου τα τελευταία χρόνια τον συντηρούσαμε τουλάχιστον 2-3 φορές τον χρόνο μόνοι μας.
Τι έγινε λοιπόν;
Ναι, να τον φτιάξουμε τον δρόμο αλλά να μην πούμε ότι είναι για τον Κοντοχρήστο. Γιατί ρε παιδιά τι έκανε ο Κοντοχρήστος;
Μετά σε τραπέζι «καφενείου» από άλλο «υψηλό ιστάμενο» πρόσωπο του Δήμου ακούστηκε ποιος είναι αυτός, δηλ. ο Κοντοχρήστος. Αλλά τη χορηγία του Κοντοχρήστου τη θέλουμε γιατί έτσι μας βολεύει.
Να δηλώσουμε εδώ ότι, καμία ανάγκη προβολής και διαφήμισης, μας χρειάζεται… ο νοών νοείτο.
Τι κάναμε; Σταματήσαμε τη χορηγία.
Αυτά μέχρι χθες.
Σήμερα:
Κατόπιν παρέμβασης και ειλικρινούς διαλόγου με το κ. Ντίνο Τσουκαλά που με τιμά εδώ και πολλά χρόνια με τη φιλία του, αποφασίσαμε να επαναφέρουμε την χορηγία με 150 μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση και θέλουμε η νέα Δημοτική αρχή με τη βοήθεια της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος να σεβαστεί τα αυτονόητα και να προσπαθήσουμε από κοινού να γίνει ο δρόμος από το σημείο «εγκατάσταση μεταφορών ΤΣΑΤΣΟΥ» μέχρι «εργοστάσιο ζωοτροφών Κοντοχρήστου».
Η εταιρεία μας, αν γίνει αυτό, δεσμεύεται να επενδύσει άμεσα στην ανωτέρω εγκατάσταση 1.000.000 € δημιουργώντας 3 νέες θέσεις εργασίας ( 2 Π.Ε. και 1 Β.Ε.)
Υ.Γ  Έτσι απλά.
Για τις Πτηνοτροφικές  Επιχειρήσεις  Ναύπακτου
ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme