35 C
Nafpaktos
Saturday, June 22, 2024
spot_img
spot_img

Επιστολή του Κ. Πλούμη, υποψηφίου με τον Ντ. Τσουκαλά-«Τι είμαι και τι δεν είμαι»


Ο τελευταίο υποψήφιος που ανακοίνωσε με την παράταξή του ο Ντίνος Τσουκαλάς, ήταν ο Κώστας Πλούμης, ο οποίος μάλιστα απέστειλε στην «ε» και την προσωπική του επιστολή περιγράφοντας το γιατί πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, το τι είναι αλλά και το δεν είναι ως άνθρωπος.

Συγκεκριμένα το εισαγωγικό του Ντ. Τσουκαλά γι’ αυτόν αναφέρει:
«Γεννήθηκε το 1968 και ζει μόνιμα στην Ναύπακτο, είναι γεωπόνος οινολόγος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, έχει πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση.
Διατέλεσε γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ναυπακτίας, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητήριου  Αιτ/νιας, αν. πρόεδρος του Βιοτεχνικού τμ., πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ναυπάκτου  καθώς και πρόεδρος – μέλος σε  πολλούς συλλόγους.
Και συνεχίζει ο Κ. Πλούμης: 
Τι είμαι
 -Μάχιμος επαγγελματίας την Ναυπακτίας από το 1996- ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΠΛΟΥΜΗ
  – Πατέρας δυο παιδιών που τα  μεγαλώνω  με τα ίδια προβλήματα ,τα ίδια άγχη αλλά και τα ίδια όνειρα που έχει κάθε γονιός για τα παιδιά του.
  – Άνθρωπος που του αρέσει να «σημαδεύει» το μέλλον του μέσα σε μια κοινωνία για την οποία θέλει να πιστεύει, πως όσο ψηλά και να είναι τα εμπόδια δεν θα σταματήσουν τα όνειρά της.
  – Αποφασισμένος να μπω στην πρώτη γραμμή της πιο κρίσιμης μάχης που αυτή την στιγμή γίνεται στο ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ σε πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό πεδίο και πεπεισμένος πως σ’ αυτή την μάχη υπάρχουν δυο επιλογές
·         Ή παλεύουμε για να φέρουμε το μέλλον στα δικά μας μετρά με κέντρο τον άνθρωπο
·         Ή μένουμε απλοί παρατηρητές αφήνοντας τους επαγγελματίες της πολίτικης και τους βολεμένους του συστήματος να συνεχίσουν να την έχουν στα δικά τους μετρά
– Ένας αρκετά έμπειρος πολίτης αλλά και νέος πολιτικός που σου ζητώ την ψήφο όχι απλώς για να μεταφέρω την φωνή σου αλλά για να φέρω την ανθρώπινη λογική στο επίκεντρο του ΔΗΜΟΥ που διαχρονικά μοιάζει να πάσχει από έλλειψη ανθρωπιάς και κοινού νου
Τι δεν είμαι
– Επαγγελματίας πολιτικός, «Δόξα τω θεό» έχω μια δουλειά που αγαπώ και ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μπορούσα ασυζητητί να την θέσω σε δεύτερη επιλογή θα ήταν αν οι άνθρωποι συνδημότες μου μου αναθέσουν την τιμητική εντολή να τους εκπροσωπήσω στο δημοτικό συμβούλιο
 – Κυνηγός της οποιασδήποτε «καρέκλας» και του οποιοδήποτε αξιώματος καθώς δεν πιστεύω σε τίτλους και οφίτσια, παρά μόνο σε όσα η ίδια η κοινωνία αποδίδει με κορυφαίο «το καλός άνθρωπος»
 – Υποστηρικτής της μετριότητας , της μετριοκρατίας,του βολέματος,της αδράνειας και της αναξιοκρατίας. Των αποφάσεων που λαμβάνονται σε διαδρόμους και στα παρασκήνια της εξουσίας. Γιατί για μένα η πολιτική συνιστά μια δύσκολη μα εξαιρετικά γοητευτική πορεία στο τέλος της οποίας πρέπει να υπάρχει μόνο μια φράση: «ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»
 – Ονειροπαρμένος και ασφαλώς περαστικός. Η απόφαση μου να πολιτευτώ  μετά την τιμητική πρόταση και πρόσκληση που μου απεύθυνε η παράταξη  «ΠΡΩΤΑΓΩΝΤΙΣΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»  και ο επικεφαλής Ντίνος Τσουκαλάς είναι απόλυτα συνειδητή.
Ο αγώνας μου συνδέεται απόλυτα με τα οράματα, τις αρχές ,τις αξίες και τις ανάγκες που έχουν ως «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»  πάντα χρήσιμος δίπλα τους.
Με πίστη στον άνθρωπο
Κώστας Πλούμης

spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme