19.6 C
Nafpaktos
Tuesday, April 23, 2024
spot_img
spot_img

Με επιτυχία η εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Ευπάλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην πλατεία Ευπαλίου το απόγευμα του Σαββάτου, 4/5/2019. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ,  και ο Χρήστος Τριανταφύλλου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ενώ ο Γιάννης Λάιος υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Ευπαλίου του δήμου Δωρίδας, που κατατέθηκε στο πρωτοδικείο την προηγούμενη Παρασκευή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Ντίνα Μπουρή, υποψήφια δήμαρχος Ναυπακτίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»,  καθώς και άλλοι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ στο δήμο Δωρίδας.

Στην ομιλία του ο Χρήστος Τριανταφύλλου τόνισε τα εξής:
«(…) Σήμερα υπάρχει αρκετή πείρα, δυστυχώς δυσάρεστη, και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για δοκιμές και επισφαλείς επιλογές σε δοκιμασμένα κόμματα και σχήματα, αφού έχουμε δει όλες τις πιθανές και απίθανες εκδοχές σε επίπεδο κυβερνητικών συμπράξεων (…)

(…) Αυτό που συμβαίνει στη Στερεά όπως άλλωστε και συνολικά στη χώρα είναι ότι από τη μία παράγεται τεράστιος πλούτος που τον καρπώνονται λίγοι επιχειρηματίες, και από την άλλη οι παραγωγοί του πλούτου οι εργάτες και οι εργάτριες βιώνουν με όλους τους τρόπους την επίθεση στα εργασιακά τους  δικαιωμάτων.

Ορισμένα παραδείγματα αποδεικνύουν συγκεκριμένα τον ενεργό ρόλο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην υλοποίηση και στην υπηρέτηση της πολιτικής που συμφέρει το κεφάλαιο.
Είτε με αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων εξόρυξης βωξίτη παντού σε όλους τους ορεινούς όγκους της Φωκίδας, χωρίς ποτέ να γίνεται κουβέντα για τα εργασιακά δικαιώματα, για την υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους των Μεταλλείων, είτε με αντίστοιχες αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ενέργεια για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε όλη την περιφέρεια από την Ευρυτανία μέχρι την Κάρυστο διευκολύνοντας με κάθε τρόπο: με παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, σε δασικές εκτάσεις, και την εγκατάστασή τους όπου οι επιχειρηματίες θέλουν και προσδοκούν κέρδη. Δεν λέει τίποτα για το παράλογο να παράγεται ρεύμα με χίλιους δύο τρόπους και αντί να μειώνεται η τιμή του γίνεται είδος πολυτελείας. Ενώ παράλληλα το κεντρικό όσο και το οδικό δίκτυο μεταξύ των χωριών να βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση συνολικά στην Φωκίδα. Τον οδικό άξονα Άμφισσας-Λιδωρικίου, μισοτελειωμένος εδώ και χρόνια με λίγη επιφανειακή πίσσα.

Στον αγροτικό τομέα, η Περιφέρεια δείχνει ότι μπροστά στην υπηρέτηση του βασικού στόχου που είναι το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων βάζει πλάτη και στέκεται αρωγός στις αντιλαϊκές πολιτικές ΕΈ και κυβερνήσεων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η πλημμελής εκπόνηση των προγραμμάτων δακοκτονίας, η οποία παρεμπιπτόντως χρηματοδοτείται από χρήματα των ίδιων των αγροτών, με αποτέλεσμα τη χρονιά που πέρασε να φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής και η υποβάθμιση της παραγωγής σε μεγάλο τμήμα μικρών και μεσαίων αγροτών με σημαντική μείωση του εισοδήματος τους. Αντίστοιχη είναι και η κατάσταση στους μικρομεσαίους κτηνοτρόφους, και εδώ στην Φωκίδα με τους περιορισμούς στους βοσκότοπους, το γάλα για παράδειγμα να δίνεται στους εμπόρους 60-65 λεπτά το κιλό, λιγότερο και από ένα λίτρο νερό, γίνεται αδύνατη η επιβίωση τους κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες.

Τα εγγειοβελτιωτικά σε πεδιάδα Μόρνο, βαλτωμένα. Τόσο καιρό η Περιφέρεια έλεγε πως είναι έτοιμη-επικαιροποιημένη μελέτη για την πεδιάδα του Μόρνου, στο περιφερειακό όμως στο Ευπάλιο είπε πως τελικά δεν είναι έτοιμη ακόμα, για να προχωρήσει την προκήρυξη. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση χρειάζεται να ορθωθεί απάντηση αντίστασης μικρομεσαίων αγροτών κτηνοτρόφων που μαζί με το οργανωμένο αγροτικό κίνημα σε συλλόγους και ομοσπονδίες μπορεί να αντιπαλέψει και να φρενάρει πολιτικές που εκπορεύονται από ΕΕ και κυβέρνηση και υλοποιούνται μέσα από την τοπική διοίκηση. Τέτοια τοπική διοίκηση έχει ανάγκη ο μικρομεσαίος αγρότης, έχει ανάγκη το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων.

Τραγικές ελλείψεις έχουν αποτυπωθεί επίσης τους προηγούμενους μήνες στην πολιτική προστασία. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι όταν τα αναγκαία έργα υποδομής μπαίνουν στη λογική του κέρδους πάει περίπατο η προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού μιας και τα βαφτίζει ως μη επιλέξιμα τέτοια έργα.

Τα παραπάνω παραδείγματα είναι χαρακτηριστικά και αποδεικνύουν το σημαντικό ρόλο της Περιφέρειας στην υλοποίηση της πολιτικής που έχει κοινή αφετηρία από την ΕΕ τις αστικές κυβερνήσεις και αποδεικνύει τίνος συμφέροντα υπηρετεί. Για αυτό το ΚΚΕ λέει ότι ενιαία πρέπει να είναι τα κριτήρια ψήφου σε όλες τις εκλογές γιατί ενιαία είναι και η πολιτική που υλοποιούν τα κόμματα και οι παρατάξεις σε όλα τα επίπεδα της κυβερνητικής και τοπικής διοίκησης.

Στον αντίποδα της αντιλαϊκής πολιτικής βρέθηκε και βρίσκεται το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση.
Οι κομμουνιστές και οι αγωνιστές που συνεργάστηκαν με το ΚΚΕ, οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Στερεάς έδωσαν μάχες για κάθε λαϊκό πρόβλημα κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και της επίθεσης του κεφαλαίου, για τους μισθούς και τις συντάξεις, την υγεία, την πρόνοια, την παιδεία για τα δικαιώματα της νεολαίας και των γυναικών.

Βρίσκονται στο πλευρό των ανέργων και των απολυμένων, απαιτούν το δικαίωμα στη δουλειά, την προστασία αυτών που ο καπιταλισμός και η αντιλαϊκή πολιτική τους στερεί το δικαίωμα στην εργασία και τους ρίχνει στο καιάδα.

Βρίσκονται δίπλα στους εργαζόμενους της Περιφέρειας και των Δήμων.
Διεκδικούν υποδομές, έργα που υπηρετούν τις ανάγκες του λαού για την αντιμετώπιση των πλημμυρών, των πυρκαγιών, μέτρα για την αντισεισμική θωράκιση.
Απαιτούν επαρκή κρατική χρηματοδότηση και αντιτάσσονται στην ανταποδοτικότητα, στους φόρους και τα τέλη που επιβάλλουν η διοίκηση της περιφέρειας και οι δήμοι.
Με το βλέμμα στραμμένο στις επερχόμενες εκλογικές μάχες κάνουμε κάλεσμα συσπείρωσης στο ΚΚΕ όλων των λαϊκών δυνάμεων.

Κανένας εργάτης και εργάτρια, κανένας μικρομεσαίος αγρότης και επαγγελματίας, νέος και νέα των λαϊκών οικογενειών να μην ακουμπήσει τις ελπίδες του στο ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ ή σε διάφορες παραλλαγές, είναι κόμματα που υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, το έχουν αποδείξει.

Να πάρουν την απόφαση που θα κάνει τη διαφορά, να μπουν στον αγώνα και να συμπορευτούν με το ΚΚΕ για να ισχυροποιηθεί παντού, στις βουλευτικές, στις ευρωεκλογές, στις τοπικές εκλογές, στα σωματεία, στο μαζικό κίνημα.

Αυτό το μέλλον χτίζεται μέσα στην καθημερινή πάλη και στις πολιτικές εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας Αυτό θα δώσει δύναμη στην υπόθεση της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος και της κοινωνικής συμμαχίας που είναι κινητήρια δύναμη της λαϊκής αντεπίθεσης. ( …)
Ακολούθησε στο βήμα της συγκέντρωσης ο Δημήτρης Σταθόπουλος, που μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των αντιλαϊκών πολιτικών που σχεδιάζονται στην Ευρωβουλή και υλοποιούνται από τις αστικές κυβερνήσεις σε Ελλάδα και τα υπόλοιπα κράτη – μέλη της ΕΕ. Στάθηκε ιδιαίτερα το ζήτημα των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών σε Βαλκάνια και τη λεκάνη της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, ενώ τόνισε για την σημασία της ενιαίας μάχης των εκλογών σχετικά με την  οποία είπε:

«(…) Όλα αυτά τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή των λαϊκών ανθρώπων είναι στο επίκεντρο όλων των εκλογικών μαχών. Επιδιώκουμε να αξιοποιήσουμε την πολλαπλή εκλογική μάχη για να προβάλλουμε την ανάγκη της ισχυροποίησης του ΚΚΕ παντού, σε όλες τις κάλπες, στους χώρους δουλειάς και νεολαίας, τις λαϊκές γειτονιές και χωριά, μέσα στο εργατικό λαϊκό κίνημα και τους φορείς του.

Ζητάμε από όλο τον κόσμο να μη ψάχνει να βρει διαφορές ανάμεσα στα κόμματα που τον έφεραν στη σημερινή δυσχερή θέση, αλλά να κάνει τη διαφορά αυτός, ψηφίζοντας τους συνδυασμούς του ΚΚΕ

Ισχυρό ΚΚΕ παντού γιατί έτσι μόνο μπορεί να γίνει η πραγματική διαφορά, προβάλλοντας και ενισχύοντας την ανάγκη συνολικής αμφισβήτησης και καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής και των κομμάτων που την υλοποιούν και υπηρετούν, για να κερδίσει έδαφος η μοναδική φιλολαϊκή διέξοδος που απαιτεί συνολική ρήξη και σύγκρουση με την εξουσία του κεφαλαίου.
Είναι αναγκαίο να τονίσουμε ότι ισχυρό ΚΚΕ χρειάζεται : -Για να μεγαλώσουν τα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική που ασκεί η σημερινή ή όποια μελλοντική κυβέρνηση. -Για να πολλαπλασιαστούν οι εστίες αντίστασης και διεκδίκησης των σύγχρονων αναγκών. -Για να νιώσουν πραγματικά αδύναμοι οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που υλοποιούν την αντιλαϊκή πολιτική προς το συμφέρον της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

-Για να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. -Για να απομονωθούν οι ναζιστές της ΧΑ που χρησιμοποιούνται ως εμπροσθοφυλακή για το χτύπημα του εργατικού κινήματος. -Για να δυναμώσει η ελπίδα, για να υπάρξει πραγματική «καθαρή διέξοδος» και σίγουρη προοπτική για το λαό, ενάντια στο σύστημα που γεννά φτώχεια, κρίσεις, πολέμους. Με το ΚΚΕ γιατί έχει πρόγραμμα και σχέδιο για μια οργάνωση της οικονομίας και της εξουσίας που μπορεί να εξασφαλίσει τη λαϊκή ευημερία(…)»

Ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων από τη Δ.Ε. Ευπαλίου:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΤΕΙΧΙΟ) ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΚΑΣΤΡΑΚΙ)
ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΜΑΡΑΘΙΑΣ) ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΜΑΛΑΜΑΤΑ) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΚΑΜΠΟΣ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΣΕ
ΚΑΛΛΙΑΜΠΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΚΛΙΜΑ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ  ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ
ΚΑΡΑΧΑΣΑΝΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ (ΜΑΝΑΓΟΥΛΗ) ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΤΕΧΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΤΟΥ ΕΚ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ
ΚΑΡΑΧΑΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΑΝΑΓΟΥΛΗ) ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΜΟΝ/ΚΙ) ΦΥΛΑΚΑΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟY ΜΈΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΝ/ΚΙΟΥ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΜΟΝ/ΚΙ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΝΩΣΗ ΜΟΝ/ΚΙΟΥ ΔΩΡΙΔΑΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Κ. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ, ΜΕΛΟΣ   ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΥ – ΡΟΚΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΠΟΤΙΔΑΝΕΙΑ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΚΟΝΙΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΡΟΣΑΤΟ) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ  ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΕΥΠΑΛΙΟ) ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ (ΜΑΡΑΘΙΑΣ) ΔΑΣΚΑΛΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΧΗΜΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΗΛΙΩΝΗ ΘΥΜΙΟΣ (ΠΟΤΙΔΑΝΕΙΑ) ΔΑΣΚΑΛΟΣ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΤΙΔΑΝΕΙΑΣ
ΝΤΟΝΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΜΑΝΑΓΟΥΛΗ) ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΜΑΡΑΘΙΑΣ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΚ ΠΥΡΓΟΥ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥ
ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΕΥΠΑΛΙΟ) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ  ΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΤΚ ΕΥΠΑΛΙΟΥ
ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΑΓΩΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΙΓΓΙΝΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΗΛΛΟΣ  ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
 ΜΕΛΟΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ

ΤΚ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
ΚΑΡΑΧΑΣΑΝΗΣ ΔΙΟΝΝΥΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΠΟΤΩΝ
ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΠΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΝΙΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥ – ΚΑΡΑΧΑΣΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΚ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΘΕΟΤΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΚΑΤΣΑΡΑ ΒΑΣΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΠΑΛΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΛΜΕ ΜΕΛΟΣ Τ.Σ. ΤΗΣ  ΤΚ  ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΒΕ ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΔΩΡΙΔΑΣ

spot_img
spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme