Αστέρας Μεσολογγίου-Ατρόμητος Αντιρρίου 4-1
Ανώτερος από τον Ατρόμητο Αντιρρίου ο Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε με 4-1, για τη πρώτη αγωνιστική (12η αγωνιστική) του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξήχθη σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, το μεσημέρι, στο Δημοτικό γήπεδο Αιτωλικού, παρουσία φίλων και των δύο ομάδων, με καλές καιρικές συνθήκες.
Στο Α’ ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, ο Αστέρας Μεσολογγίου. Παρόλο που απουσίαζαν οι Γερετσιάν και Μπελλάλης με προβλήματα τραυματισμού, οι παίκτες μας μπήκαν από την αρχή του αγώνα με αποφασιστικότητα και κυνήγησαν το γκολ, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
8′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Μεσολογγίου, 1-0 με σκόρερ τον Σιαμήτρο Γ. Από δεξιά ξεκίνησε η φάση, όταν σε σέντρα-σουτ του Σιαμήτρου Β., απέκρουσε μεν ο Καραδήμας αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επιστροφή του μες τη περιοχή, ο Σιαμήτρος Γ. έπιασε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου.
16′ ΓΚΟΛ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαρμπαρούση για το 2-0 του Αστέρα Μεσολογγίου. Ο Σιαμήτρος Β., μες τη περιοχή, διεκδίκησε τη μπάλα με κεφαλιά, κέρδισε τη μπάλα αλλά το άτσαλο μαρκάρισμα του Ράπτη, τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή Γκιάφη να δείχνει αμέσως την εσχάτη των ποινών.
37′ ΓΚΟΛ και 3-0 με σκόρερ τον Κοσμά για τον Αστέρα Μεσολογγίου. Σε κόρνερ από δεξιά, ο Μπαρμπαρούσης έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και μόνος ο σκόρερ έπιασε τη κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα στη ανυπεράσπιστη εστία του Ατρομήτου.
Στο Β’ ημίχρονο, ο Αστέρας Μεσολογγίου κατέβασε λίγο το ρυθμό του, παίχτηκε πιο ελεύθερο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά, μη έχοντας να χάσουν κάτι περισσότερο, μείωσαν μεν στο σκορ σε 3-1 αλλά το παρθενικό γκολ του νεαρού Γιαννόπουλου με τα χρώματα του Αστέρα Μεσολογγίου σφράγισε τη νίκη και το τελικό σκορ του αγώνα, το οποίο κρίνεται δίκαιο.
69′ ΓΚΟΛ και μείωση του σκορ για τους φιλοξενούμενους σε 3-1 με σκόρερ τον Ευθυμιόπουλο. Η φάση ξεκίνησε από αριστερά, ο σκόρερ συνδυάστηκε με τον Κατσίκα, μες τη περιοχή του Αστέρα Μεσολογγίου, πλάγια μεν, έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Αστέρα και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα του Κοκώρη.
90′ ΓΚΟΛ και 4-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Γιαννόπουλο. Η φάση ξεκίνησε από αριστερά, ο σκόρερ με ατομική προσπάθεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε μες τη περιοχή των φιλοξενούμενων και απέναντι στον Καραδήμα πλάσαρε εύστοχα για το τελικό σκορ του αγώνα.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Γκιάφης, Κόκμοτος και Πατρόπουλος.
Αστέρας Μεσολογγίου: Κοκώρης, Κοσμάς, Μπαρμπαρούσης (55′ Μαυραγάνης) , Νασόπουλος ( 20′ λ.τ. Καπάι -71′ Γιαννόπουλος)), Γεωργούσης, Ρουπάκης, Σιαμήτρος Γ., Παπασπύρος (71′ Σέφα), Σιαμήτρος Β. (71′ Χριστοδουλάτος), Ντελής, Ξάνθης.
Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Κατσαδούρης, Μπελλάλης, Γερετσιάν, Τριώτης
Ατρόμητος Αντιρρίου: Καραδήμας, Χαραλαμπόπουλος, Κάκκος (65′ Ψυχογιός), Ράπτης, Παναγιωτόπουλος, Ταμπάκης (46′ Πετσίνης), Δημαράς, Ρουμπάτης (46′ Μιχαλόπουλος), Μπούζας ( 65′ Μανιάτης), Ευθυμιόπουλος, Κατσίκας.
Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Χασαπόπουλος, Κοκκόνης και Ζαχαρόπουλος













