28.9 C
Nafpaktos
Sunday, July 14, 2024
spot_img
spot_img

Οι πρώτοι δέκα επίσημοι υποψήφιοι της ΑΔΚΝ

«Γιατί επιλέγω την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ»; Στο ερώτημα αυτό απαντούν οι πρώτοι δέκα πρώτοι επίσημοι υποψήφιοι της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας, πρόσωπα τα οποία ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε συναντήσεις που πραγματοποιεί η παράταξη και που σήμερα μπαίνουν και με τη βούλα στο ψηφοδέλτιό της. Η παράταξη θα συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό ανακοινώσεων και στο μέλλον, κάνοντας γνωστούς-ες κατά ομάδες όλους εκείνους-ες που θα σηκώσουν το κυρίως βάρος της πηγαίνοντας προς τις εκλογές. Το κλίμα, κατά τα όσα αναφέρουν στελέχη της ΑΔΚΝ, είναι ιδιαιτέρως θετικό, καθώς υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο, όμως επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει εφησυχασμός έως και το στήσιμο της κάλπης. Κύριο μέλημα της ομάδας είναι παράλληλα με τα ονόματα να δοθεί βάρος και στις προγραμματικές θέσεις της, αφού θεωρείται ότι σε αυτό το «γήπεδο» είναι πιο ισχυρή από κάθε αντίπαλό της. 

Γιάννης Αλετράς 
Σε αυτές τις εκλογές αποφάσισα με τη συμμετοχή μου να ενισχύσω την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ, γιατί τόσο ο ίδιος, όσο και όλα τα μέλη της παράταξης, είναι άνθρωποι, που πάνω από τις προσωπικές τους φιλοδοξίες έβαζαν και συνεχίζουν να βάζουν το συμφέρον και το καλό του δήμου μας. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας, μένοντας μακριά από τυχοδιωκτικές λογικές και πολιτικά παιχνίδια, έχει σταθερές αρχές με συγκεκριμένο και εφαρμόσιμο σχέδιο για το δήμο μας. Είναι σαφές, πως με το νέο σύστημα της απλής αναλογικής η διοίκηση του δήμου απαιτεί έναν άνθρωπο με βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας, μακροχρόνια εμπειρία, αποφασιστικότητα, διάθεση και αγάπη για το δήμο, ικανότητες που αποδεδειγμένα συνδυάζει και με το παραπάνω ο Γιάννης Μπουλές

Ανδρέας Ασημακόπουλος 
Είμαι ενεργός πολίτης από τον καιρό που εγκαταστάθηκα και επαγγελματικά στην Ναύπακτο. Ασχολούμαι με τα κοινά της πόλης μου από αγάπη ΜΟΝΟΝ. Από το 1986 έχω εκλεγεί αρκετές φορές δημοτικός σύμβουλος. Έχω την πείρα να διακρίνω πλέον ποιος είναι κατάλληλος για δημοτικός άρχοντας πέραν των επαγγελματικών και πολιτικών προσόντων. Πιστεύω ότι ο Γιάννης Μπουλές και οι συνεργάτες που τον περιστοιχίζουν είναι αποδεδειγμένα, οι πλέον κατάλληλοι για να διοικήσουν την πόλη μας από πλευράς, Ηθικής, Πείρας, Ικανοτήτων και  Εργατικότητας.

Δημήτρης Ασημακόπουλος 
Σε αυτή την πιο κρίσιμη στιγμή της Ναυπακτίας μας δεν θα μπορούσα να απέχω από ένα μοντέλο δήμου που να αναδεικνύει τον πολιτισμό, την ποιοτική καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και την εξέλιξη για ένα καλύτερο αύριο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν θα μπορούσα να απέχω από μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων που είναι έτοιμοι να κάνουν με πίστη, γνώση και υπευθυνότητα τις κατάλληλες «ενέσεις» στην καρδιά των υποδομών και της ανάδειξης του Δήμου μας αλλά και του αναμφισβήτητα ιστορικού και μαγευτικού στολιδιού του, τη Ναύπακτο. Με τη σωστή καθοδήγηση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας, του Γιάννη Μπουλέ, ήρθε η στιγμή να δούμε το εγώ μέσα από το εμείς και να συνεργαστούμε όλοι κοιτάζοντας προς το μέλλον που θέλουμε.

Δημήτρης Καρκατσούλης 
Μέσα από την επαγγελματική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχω ενεργά στα κοινά. Από το 2010 επέλεξα να συμμετέχω στην  Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας. Έκανα αυτή την  επιλογή γιατί έκρινα  ότι έχω κοινό όραμα και προσανατολισμό  με τα μέλη της παράταξης και τον επικεφαλής της Γιάννη Μπουλέ. Είχα την τύχη να συμμετέχω στη δημοτική αρχή Μπουλέ.  Έχω προσωπική εμπειρία για τον τρόπο διοίκησης και τις αρχές της παράταξης. Η παράταξη έχει ενότητα και συνδυάζει την εμπειρία με την ανανέωση.    Όλα αυτά είναι εγγύηση   για το αύριο της  Ναυπακτίας

Αλεξάνδρα Κατσουρη 
Επέλεξα να είμαι υποψήφια με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ γιατί θεωρώ ότι είναι ο μόνος κατάλληλος για αυτόν τον τόπο! Η παράταξη παραμένει σταθερή και ενωμένη και διεκδικεί τα οφέλη αυτού του τόπου. Ο Γιάννης Μπουλές έχει όραμα και οργάνωση για την πόλη και όλα αυτά εκφράζουν και εμένα.

Κώστας Κουβέλης 
Έχω την τύχη να συναναστρέφομαι με νέους ανθρώπους λόγω της αγάπης μου και της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό. Η εμπειρία αυτή με έκανε να αποφασίσω να ασχοληθώ ακόμα πιο ενεργά με τα κοινά. Έτσι από το 2014 είμαι μέλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας. Πιστεύω στις ιδέες της παράταξης και εμπιστεύομαι απόλυτα τις ικανότητες του επικεφαλής της Γιάννη Μπουλέ. Η συνέπεια, η σοβαρότητα και το όραμα της παράταξης και του Γιάννη Μπουλέ με κάνουν να πιστεύω ότι αξίζει να συμμετέχω και να βοηθήσω να γίνουν πράξη όσα χρειάζεται η Ναυπακτία και η νεολαία της.

Παναγιώτης Λαγαρός 
Πέντε χρόνια πριν εντάχθηκα στην προσπάθεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας με επικεφαλής το Γιάννη Μπουλέ, για ένα διαφορετικό και σύγχρονο δήμο. Σήμερα νιώθω δικαιωμένος γι` αυτή μου την επιλογή. Η δημοκρατικότητα της παράταξης στη λήψη αποφάσεων, η απεξάρτησή της από κομματικά διευθυντήρια, που τόσο στοίχισαν στο δήμο μας, η συνέπεια λόγων και έργων και το όραμα για έναν εύρυθμο και σύγχρονο δήμο ήταν και είναι για μένα κάτι πρωτόγνωρο. Ο Γιάννης Μπουλές, πανθομολογούμενα πλέον, είναι ο καταλληλότερος να διοικήσει το δήμο μας. Σοβαρός, εργατικός και γνώστης των προβλημάτων της περιοχής καθώς και του τρόπου επίλυσής τους, άνθρωπος με όραμα και αγάπη για τον τόπο του. Τίμησε το θεσμό της αυτοδιοίκησης τόσο από τη θέση του Δημάρχου όσο και από τη θέση της αντιπολίτευσης με τον καλύτερο τρόπο. 

Κάτια Παναγιωτοπούλου 
Με γνώμονα μόνο την ανάπτυξη της Ναυπακτίας επέλεξα να γίνω μέλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας και να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Εκτίμησα πως η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας  τιμώντας το όνομά της, είναι μια  πολυσυλλεκτική ομάδα, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις.  Αποτελείται από μια ομάδα  καταρτισμένων ανθρώπων που  στοχεύουν στην ανάδειξη της Ναυπακτίας. Συμπορεύομαι, με το Γιάννη Μπουλέ που με συνέπεια μελέτησε,  πρότεινε και έπραξε και  πιστός στις αρχές του δηλώνει παρών  στην τοπική αυτοδιοίκηση.  Έχοντας έμπειρη ματιά δίνει βήμα στους νέους ανθρώπους να συμμετέχουν, να δημιουργήσουν και να προσφέρουν.

Βάσω Ταραμπίκου 
Στηρίζω ως μέλος και ως υποψήφια την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ από το 2010 μέχρι και σήμερα ΓΙΑΤΙ: Ο Γιάννης Μπουλές  έχει μια καταξιωμένη επιστημονική, κοινωνική, αυτοδιοικητική πορεία. Δίνει τη μάχη με διαφάνεια και αξιοκρατία. Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από τα κομματικά τους πιστεύω. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και ο Γιάννης Μπουλές δεν «ξεφύτρωσαν» λίγο πριν τις εκλογές. Το κλίμα μεταξύ των μελών, συνεργατών και υποψηφίων είναι φιλικό με αλληλοκατανόηση, κοινό όραμα και στόχους χωρίς ανταγωνισμό και «αλληλομαχαιρώματα». Τέλος, σήμερα με την απλή αναλογική η διοίκηση, η αντιμετώπιση και η λύση των προβλημάτων απαιτούν γνώση, εμπειρία, συνεργασία, εργατικότητα, ενδιαφέρον, στοιχεία τα οποία διακρίνουν την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ.

Μένιος Χάρος 
Εκπροσωπώ το εργατικό κίνημα στην περιοχή μας και αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των εργαζόμενων για πολλά χρόνια.  Η τελευταία περίοδος της παρατεταμένης και βαθειάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης δείχνει σ’ όλους μας πόσο σημαντική είναι η συνεργασία όλων των φορέων για να βοηθήσουμε την κοινωνία να κρατηθεί όρθια και να ανακάμψει.  Παρακολουθώντας τα δημοτικά πράγματα στο δήμο μας και αναζητώντας συνεργασίες σε κοινούς στόχους διαπίστωσα ότι η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας είναι μια παράταξη με αρχές συνοχή και πρόγραμμα προσανατολισμένο στο δημόσιο συμφέρον και τις ανάγκες της κοινωνίας.  Με την πεποίθηση ότι ο Γιάννης Μπουλές και η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας μπορούν ανταποκριθούν καλύτερα στη νέα περίοδο για την Αυτοδιοίκηση συστρατεύομαι μαζί τους ώστε να συμβάλω στην επιτυχία των κοινών στόχων.

spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme