15 C
Nafpaktos
Tuesday, December 5, 2023
spot_img
spot_img

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία

Με την πίστη και αισιοδοξία για θετικά για το ΚΚΕ αποτελέσματα στις βουλευτικές εκλογές, αλλά και σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν μέσα στο χρόνο, η Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος προχώρησε, το απόγευμα της Τρίτης (8/2), στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Κόμματος.

Tην εκδήλωση- που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Αγρίνιο- άνοιξε ο γραμματέας της Τ.Ε. Πάνος Σταθελάκης, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό απαρτίζεται από πρωτοπόρους αγωνιστές, που στήριξαν και οργάνωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα την πάλη των εργαζομένων και του λαού, απ’ όποιο θέση και αν βρέθηκαν».

Τόνισε, ότι πρόκειται για υποψηφίους γνωστούς με τα μικρά τους ονόματα στα λαϊκά στρώματα και κάλεσε σε «αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ και στο νομό, εκλέγοντας εκ νέου κομμουνιστή βουλευτή, ώστε με το κόμμα ακόμη πιο δυνατό, να ενισχυθεί η δύναμη των εργαζομένων και του λαού».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, απεύθυνε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό και εκ νέου υποψήφιος.

Ο κ. Παπαναστάσης υπήρξε αιχμηρός για την κυβερνητική πολιτική λέγοντας ,μεταξύ των πολλών άλλων, πως «και στην Αιτωλοακαρνανία οι κάτοικοι πλήττονται ,όπως όλος ο ελληνικός λαός, από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, με την ακρίβεια να τρώει το λαϊκό εισόδημα, στα είδη διατροφής, την ενέργεια, τα καύσιμα. Με τις επιπτώσεις να είναι βαρύτατες από την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας. Γιατί δεν είναι φραστική στήριξη, είναι στήριξη με πυρομαχικά, οπλικά συστήματα και στρατιωτικές δυνάμεις».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Παπαναστάσης ανέφερε πως είναι ώρα οι άνθρωποι που προβληματίζονται να συμπορευτούν με το ΚΚΕ.
«Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στο κίνημα, στην οργάνωση και στη δράση που θα βάλει εμπόδια και θα διεκδικεί και θα έχει κατακτήσεις και ανάσες ανακούφισης. Γιατί δεν θα σκοντάφτει στην παγίδα μιας δήθεν πολιτικής εναλλαγής στήριξης η ανοχής μιας αστικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο του σάπιου διεφθαρμένου συστήματος που ζούμε. Παλεύουμε να μην πέσει ο λαός στην παγίδα του δήθεν μικρότερου κακού, που κάθε φορά αποδεικνύεται χειρότερο. Ζητάμε από το λαό να κοιτάζει μπροστά να βάζει στόχο ριζικές αλλαγές και ανατροπές, αυτές που χρειάζεται ο τόπος», είπε ο βουλευτής.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
–Μάκης Αραβανής: Επιμελητής Β’ του ΕΣΥ, παθολόγος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του νομού.
-Σοφία Καζαρίδη-Πάτουλα: Εργάτρια, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας.
–Σπύρος Κοτοπούλης: Αγρότης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.
-Αθηνά Κουτρούμπα: Καθηγήτρια φυσικής, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση.
–Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
–Σούλα Μπούρα: Εργάτρια, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας.
–Βασίλης Νικάκης: Πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου.
–Νίκος Παπαναστάσης: Αντισυνταγματάρχης ε.α., βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
–Κώστας Σιέττος: Καθηγητής εφαρμοσμένων μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης της Ιταλίας.

πηγή: agrinionews.gr 

spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme