25.3 C
Nafpaktos
Tuesday, October 4, 2022
spot_img
spot_img

Οι 42 υποψήφιοι του Βασίλη Γκίζα – Αναλυτικά τα βιογραφικά τους


Αυτοί είναι οι 42 συνολικά υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του υποψηφίου δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, με την παράταξη «Συνεργασία Πολιτών».

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ


ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
τεχνικός ΔΕΔΔΗΕ
Ζει στο ΑΝΤΙΡΡΙΟ όπου γεννήθηκε το 1962.Εργαζεται στη Ναύπακτο, στο ΔΕΔΔΗΕ ,εταιρεία του ομίλου ΔΕΗ ως τεχνικός. Είναι παντρεμένος με τη καθηγήτρια κιθάρας Άντζυ Κοτίνη  με την οποία  έχουν δυο παιδιά.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ – ΤΑΜΠΑΚΗ
εκπαιδευτικός
Ζει στο Αντίρριο από το 1986 με το σύζυγό της Ανδρέα Ταμπάκη και τα δυο τους παιδιά Νίκο και Ειρήνη. Σπούδασε Νηπιαγωγός στο Παιδαγωγικό Τμήμα της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας και στο Τμήμα Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα τελευταία είκοσι χρόνια είναι Προϊσταμένη στο Νηπιαγωγείο Αντιρρίου.
Διετέλεσε διαδοχικά Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αντιρρίου κατά την περίοδο 2002-2010.Έχει έντονη  κοινωνική δράση στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Αγάπης της Ενορίας με τον συντονισμό κοινωνικών και φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, αλλά και με τη συμμετοχή της σε προσπάθειες άλλων κοινωνικών φορέων με σκοπό την βοήθεια αδύναμων ομάδων.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΠΑΘΗ
Ιδιωτική υπάλληλος
Γεννήθηκε και κατοικεί στη Μακύνεια Ναυπακτίας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής του Τ.Ε.Ι Πατρών. Εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια στο ΙΕΚ Ναυπάκτου, γραμματέας και υπεύθυνη υλοποίησης προγραμμάτων στο Κέντρο Μέριμνας οικογένειας και Παιδιού ΚΕΜΟΠ «Ο Πλάτων» και από το 2008 έως σήμερα γραμματέας και υπεύθυνη υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης στο Κέντρο Επαγγελματικής κατάρτισης ΚΕΚ ΑΛΦΑ ΙΚΕ στη Ναύπακτο. Παράλληλα είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακύνειας με πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα και κοινωνική προσφορά.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ιδιωτική υπάλληλος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο, ενώ κατάγεται από την Ελατόβρυση Ναυπακτίας. Είναι απόφοιτος νοσηλευτικής σχολής και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι παντρεμένη με το Βασίλειο Αναστασόπουλο και μητέρα δύο παιδιών.

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ελεύθερος επαγγελματίας
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τερψιθέα Ορεινής Ναυπακτίας. Δραστηριοποιείται επί 35 έτη ως ξυλουργός και σήμερα διατηρεί ξυλουργείο στην πόλη της Ναυπάκτου, όπου διαμένει με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Κοντογιάννη, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, τον Αναστάσιο, τη Μαρία, τη Γεωργία, τη Ναυσικά και τον Άγγελο.

ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
συντ. τραπεζικός υπάλληλος
Γεννήθηκε στη Γραμμένη Οξυά Ορεινής Ναυπακτίας και διαμένει στη Ναύπακτο. Είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Είναι παντρεμένος και  έχει δύο κόρες. Κατέχει τη θέση του ταμία του Συλλόγου Γραμμενιοξυωτών Ναυπακτίας, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε τοπικός σύμβουλος  στην Κοινότητα Γραμμένης Οξυάς.

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
ιδιωτική υπάλληλος
Κατάγεται από την Αναβρυτή Ορεινής Ναυπακτίας. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ βοηθός  Βρεφονηπιοκόμων – Παιδοκόμων και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και Η/Υ, είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ελεύθερος επαγγελματίας
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο, ενώ κατάγεται από την Αμπελακιώτισσα Ορεινής Ναυπακτίας. Μέλος οικογένειας με παράδοση στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, διατηρεί σήμερα τουριστικό κατάλυμα στην Άνω Χώρα. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην  ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρεί η οικογένειά του στην Ελατού. Είναι γιός του Πολύκαρπου και της Ελένης Παπαϊωαννίδη και έχει διατελέσει ταμίας στο Σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπακτίας.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΒΛΑΧΑΚΗ  ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΠΟΛΥ)
δικηγόρος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Είναι κόρη του ιατρού Κωνσταντίνου Βλαχάκη και της Βασιλικής Κουτσουβέλη και κατάγεται από τον Κάμπο Σίμου. Σπούδασε νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 2010 ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Ναύπακτο. Διετέλεσε πρόεδρος (2015-2017) και γραμματέας (2017-2019) στον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Σιμιωτών και είναι γραμματέας στο αθλητικό Σωματείο Ακαδημία Ναυπάκτου από το 2015. Είναι παντρεμένη με το Μιχάλη Δρόσο.


ΔΡΑΚΟΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)
νομικός – στέλεχος επιχειρήσεων
Γεννήθηκε το 1964  και κατοικεί στη Ναύπακτο με την σύντροφό του, την Ψυχολόγο     Χριστίνα Π. Παναγιωτίδη και την κόρη τους Ζωή. Ναυπάκτιος με ρίζες και στα Μαγκλαρέικα, τέως Δήμου Αντιρρίου και την Ελατού, τέως Δήμου Αποδοτίας.
Σπούδασε νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και άσκησε μάχιμη δικηγορία όντας μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου από το 1987 μέχρι τον Ιανουάριο του 2016.
Από τον Οκτώβριο του 2015 είναι Επικεφαλής Αντιπρόσωπος στην Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή και Νοτιοανατολική Ευρώπη  ενός γκρουπ επενδυτών που ασχολούνται με την χρηματοδότηση και υλοποίηση αναπτυξιακών έργων υποδομής και ενέργειας.
Ταυτόχρονα είναι μέτοχος και συνιδιοκτήτης της ΙΟΝΙΑΝ ΓΙΩΤΙΝΓΚ Ν.Ε.Π.Α. με αντικείμενο τον θαλάσσιο τουρισμό μέσω της εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής.
Με έντονο  ενδιαφέρον για τα κοινά διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου (2002-2005), Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Ναυπάκτου (2005-2006), Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΝ (2013-2014), Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.  και Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ναυπακτιακός Αστέρας (2004-2007), Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Ναυπάκτου (2003), Πρόεδρος του «Συλλόγου Ναυπακτίων Φίλων του Περιβάλλοντος η Επιβίωση» (1989-1993), Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου (1992-1994), καθώς και μέλος της Φ.Ι.Λ.Π.Α., της Αερολέσχης Αγρινίου, του Κυνηγετικού Συλλόγου Ναυπάκτου και πληθώρας άλλων συλλόγων.

ΚΑΛΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ιδιωτική υπάλληλος – αθλήτρια
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε Κλινική διαιτολογία – διατροφολογία στο Queen Margaret University of Edinburgh και έχει εργαστεί ως διαιτολόγος, εκπαιδεύτρια σε άτομα με αναπηρίες, σε διοργανώσεις event και συμμετείχε σε εθελοντικά και φιλανθρωπικά events. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη ενός πρωτοποριακού προγράμματος  ¨FABRIC REPUBLIC, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας  «ΙΑΣΙΣ».
Είναι αθλήτρια στην εθνική ομάδα της ξιφασκίας και παίζει basket στην ομάδα Αμαρουσίου της Α1 εθνικής κατηγορίας.

ΚΟΓΓΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
πολιτικός μηχανικός
Γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1966. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών, Τμήμα Έργων Υποδομής στην Πάτρα.Το 1990, άνοιξε ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ στην ίδια πόλη, το οποίο λειτούργησε για 22 χρόνια, ενώ εξέδωσε και βιβλίο με τίτλο «Υπολογισμός πάχους οδοστρώματος». Στη συνέχεια εργάστηκε περιοδικά στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και του Δήμου Ναυπακτίας.
Από το 2012 και μετά μένει μόνιμα στη Μαμουλάδα Ναυπακτίας και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, και συμμετέχει ως εθελόντρια σε διάφορες κοινωνικές δράσεις της Ναυπάκτου.
Επίσης, έχει υπηρετήσει και ως εκλεγμένο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαμουλάδας.

ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΘΩΜΑΣ
Γεννήθηκε στην Αναβρυτή Ναυπακτίας. Απόφοιτος της Σχολής Ικάρων, υπηρέτησε την Πολεμική Αεροπορία ως αξιωματικός ιπτάμενος σε επιτελικές και διοικητικές θέσεις. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας υπήρξε στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, έχοντας διατελέσει υπεύθυνος για θέματα διαχείρισης αεροσκαφών πυρόσβεσης στο αρμόδιο Διυπουργικό Συντονιστικό Όργανο. Τερμάτισε δοκίμως την καριέρα του με το βαθμό του Ταξιάρχου. Στην  Τοπική Αυτοδιοίκηση εισήλθε το 2006, όταν εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Δήμαρχος του τ. Δήμου Αποδοτίας. Το 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ανανέωσε τη θητεία του, έχοντας διατελέσει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πρόεδρος ΔΕΥΑΝ και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι παντρεμένος με τη Νικολίτσα Αναστασοπούλου και έχει δύο κόρες.

ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
συντ. αστυνομικός
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Είναι συνταξιούχος αστυνομικός, έχοντας κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρετήσει μεταξύ άλλων  στην προσωπική ασφάλεια τέως πρωθυπουργών καθώς επίσης και σε διπλωματικές αποστολές της Ελλάδος στο εξωτερικό ως ακόλουθος ασφαλείας. Μετά τη συνταξιοδότησή του επί σειρά ετών δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στην πόλη της Ναυπάκτου στον κλάδο του επίπλου.

ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΚΟΛΦΩ (ΦΟΥΛΑ)
διοικητική υπάλληλος Πανεπιστημίου Πατρών στα πλαίσια ερευνητικών προγραμμάτων
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε Ανθρωπιστικές Επιστήμες στο Τμήμα του Ελληνικού Πολιτισμού και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία». Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών ως Διοικητική Υπάλληλος από το 1999 στα πλαίσια ερευνητικών προγραμμάτων.  Έχει ιδιαίτερη εμπειρία στον οργανωτικό και γραμματειακό τομέα και έχει οργανώσει πλήθος συνεδρίων – σεμιναρίων με Διεθνή Συμμετοχή. Με ενεργό συμμετοχή σε Συλλόγους και Σωματεία σε εθελοντική βάση,   έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα, θέματα υγείας, θέματα πολιτισμού και γενικά θέματα που αφορούν τον συνάνθρωπο.

ΛΑΒΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
επιχειρηματίας
Γεννήθηκε στο Σικάγο των ΗΠΑ, και κατοικεί στην Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας. Είναι επιχειρηματίας, απόφοιτη του Deree με ειδικότητα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Διαχείριση Mάρκετινγκ. Η δράση της είναι έντονα κοινωνική αλλά και εθελοντική, αφού υπήρξε ενεργό μέλος στην ομάδα ΔΡΩ και ταμίας στον Ποδηλατικο όμιλο Ναυπάκτου. Υπήρξε υπάλληλος στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, ενώ πλεον ειναι συν-ιδιοκτήτρια του Σούπερ Μάρκετ Αφροδίτη, οικογενειακή επιχείρηση η οποία φέτος έκλεισε 35 χρόνια παρουσίας στην Ναύπακτο. Παράλληλα, ειναι εκπρόσωπος των εργοδοτών στην Δοικητική επιτροπή του ΙΚΑ Ναυπάκτου, μέλος για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στον Εμπορικό σύλλογο Ναυπάκτου, και εκλεγμένο μέλος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας & Δωρίδας.

ΜΑΡΑΓΚΟΥ-ΚΩΣΤΟΥΛΑ  ΜΑΡΙΑ
εκπαιδευτικός
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ζει στη Ναύπακτο από το 1994 και είναι σύζυγος του Βασιλείου Κωστούλα (Λογιστής). Είναι επίσης, μητέρα δύο παιδιών, του Χρήστου (Φοιτητής) και του Ζώη –Σωτήριου (Μαθητής Γυμνασίου).
Είναι απόφοιτος της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει εργαστεί στον Ιδιωτικό Τομέα για 10 χρόνια, ενώ στη Δημόσια Εκπαίδευση εργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια. Σήμερα υπηρετεί ως Δασκάλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου. Επίσης, κατέχει το Πτυχίο Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας. Οι  Μεταπτυχιακές της σπουδές περατώθηκαν στη  Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και φέρουν τον τίτλο: «Νεώτερη και Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία: Ιστορία – Λαϊκός πολιτισμός».  Από τα μαθητικά της χρόνια διακρίνεται για την κοινωνική της προσφορά, καθώς είναι μέλος του ΕΕΣ και σήμερα έχει το Πτυχίο της Εθελόντριας στη Νοσηλευτική.

ΜΕΝΤΖΑ – ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ιδιωτική υπάλληλος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Δάφνη Ναυπακτίας. Αποφοίτησε  από την Επαγγελματική Σχολή Ναυπάκτου στο Τμήμα Προγραμματιστών Υπολογιστών. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Κατσιγιάννη και έχουν 4 παιδιά. Εργάζεται στο τμήμα πωλήσεων, στην οικογενειακή τους επιχείρηση που ασχολείται με κατασκευές. Υπήρξε για πολλά έτη ενεργό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου.

ΜΠΕΡΕΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
διευθυντικό τραπεζικό στέλεχος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως τραπεζικός υπάλληλος σε κατάστημα της Τράπεζας ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Αθήνα και στη συνεχεία εργάστηκε στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ  στη Ναύπακτο, όπου διατέλεσε διευθυντής καταστήματος. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Πολυδώρου και πατέρας δύο κοριτσιών της Κατερίνας και της Μαρίας.

ΜΠΙΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ)
ελεύθερος επαγγελματίας
Γεννήθηκε στα Κρυονέρια Ορεινής Ναυπακτίας, ενώ μεγάλωσε και  έζησε στη Ναύπακτο. Ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, διετέλεσε πρόεδρος της εταιρείας “ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ” και υπήρξε μέλος του επαγγελματικού σωματείου των ηλεκτρολόγων. Με έντονο ενδιαφέρον για τα “κοινά” εκλέχθηκε  δημοτικός σύμβουλος στον τ. Δήμο Αποδοτίας και σύμβουλος στην τ. Κοινότητα Κρυονερίων και διετέλεσε πρόεδρος στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κρυονεριτών. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαδογεώργου-Μπίμπα, πατέρας τριών ενήλικων παιδιών του Σπύρου, της Αγγελικής και του Χρήστου και παππούς τριών εγγονιών.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
κοινωνιολόγος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο, ενώ έλκει την καταγωγή του από τον Πόδο Ορεινής Ναυπακτίας. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (HRM) στο University οf Surrey. Εργάστηκε ως συντάκτης σε περιοδικά  ειδικού τύπου, ενώ από το 2009 έως και σήμερα εργάζεται ως Διοικητικός Διευθυντής του Συλλόγου ΑμεΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας «ΑΛΚΥΟΝΗ». Επιπλέον κατέχει τη θέση του προέδρου του  Πολιτιστικού  Συλλόγου Απανταχού Ποδιωτών.

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
δικηγόρος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και από το 2010 είναι μέλος του δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και δραστηριοποιείται ως μαχόμενος δικηγόρος στην Ναύπακτο. Είναι υιός του Ιωάννη  και της Λαμπρινής Παπαβασιλείου και κατάγεται  από το  Λιβαδάκι και την Κάτω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας. 

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ
συμβολαιογράφος
Μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και φοίτησε σε εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών της Νομικής στο Πανεπιστήμιο LUISS της Ρώμης. Άσκησε μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα και από το 2011 επέστρεψε στη Ναύπακτο και εργάζεται ως  Συμβολαιογράφος – Υποθηκοφύλακας στο Ευπάλιο Δωρίδας. Με σαφή καλλιτεχνική επιρροή, έχοντας πραγματοποιήσει πολυετείς μουσικές σπουδές, εντάχθηκε στην Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου, της οποίας διατελεί πρόεδρος ΔΣ από το 2013. Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Χρήστο Β. Χάλαρη.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
επιχειρηματίας
Γεννήθηκα στον Παλαιόπυργο Ναυπακτίας όπου και τελείωσα το Δημοτικό σχολείο. Αποφοίτησα από το 1ο ΓΕΛ Ναυπάκτου και ασχολούμαι με την εστίαση και την παραγωγή και διάθεση οίνου από το 1990. Το 2010 και το 2014 ασχολήθηκα με τα κοινά θέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος και βρέθηκα σε εκλόγιμη θέση.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
πολιτικός μηχανικός – επιχειρηματίας
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός έργων υποδομής και έχει εργαστεί σε πολλές κατασκευαστικές εταιρείες από το 2003 έως σήμερα. Επίσης διατηρεί ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου με παράλληλη λειτουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

ΡΙΣΒΑ-ΠΑΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
επιχειρηματίας
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ναύπακτο. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των εμπορικών επιχειρήσεων τα τελευταία 30 χρόνια και είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοκαρνανίας. Είναι παντρεμένη με το Δημήτριο Πατακόπουλο και  μητέρα τεσσάρων παιδιών.

ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
επιχειρηματίας
Γεννήθηκε στον Αγραπιδόκαμπο και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε Γεωπονική στο Πανεπιστήμιο της Πίζας, όπου και διετέλεσε καθηγητής στο τμήμα Μελισσοκομικής. Στον επαγγελματικό τομέα δραστηριοποιείται ως διευθύνων σύμβουλος στην ιχθυοτροφική μονάδα που διατήρει μαζί με τα δύο του παιδιά. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Μικρομεσαίων Ιχθυοκαλλιεργητών. Στα Αυτοδιοικητικά του Δήμου έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρόεδρος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1η Γεν (Γεωγραφικής Ενότητας Νομού Αιτ/νίας), καθώς και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος με αρμοδιότητες σε θέματα προγραμματισμού, ανάπτυξης, οργάνωσης και προετοιμασίας ένταξης έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Είναι πρόεδρος του νεοσυσταθέντος φορέα “Δρόμοι του Λεπάντο” με αναφορά στην ιστορική ναυμαχία της Ναυπάκτου, όπου συμμετέχουν πλήθος  ευρωπαϊκών πόλεων.

ΣΑΛΤΟΥ-ΝΤΑΛΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
εκπαιδευτικός
Με έφεραν στον κόσμο οι γονείς μου, Σωτήρος Σαλτός και Γεωργία Μούκα,στη ΜΗΛΙΆ Ναυπακτίας,το 1958. Είμαι το 2ο απ τα 7 παιδιά της οικογένειας. Μετά τη μαθητική και φοιτητική μου χρονική περίοδο,ζω και δραστηριοποιούμαι στη Ναύπακτο. Είμαι Εκπαιδευτικός-δασκάλα και έχω υπηρετήσει τη Δημόσια Εκπαίδευση σε αρκετά Δημοτικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής. Ευτύχησα να έχω μαθητές μου και μαθήτριες μου πολλά άτομα,σήμερα καταξιωμένοι πολίτες της Ναυπακτίας. Διετέλεσα μέλος του κοινοτικού συμβουλίου Μηλιάς Ναυπακτίας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ναυπακτίας. Το σημαντικότερο βέβαια κομμάτι της ζωής μου είναι η οικογένεια, που δημιούργησαμε με το σύζυγό μου Νικόλαο Ντάλη. Την οικογένειά μας κοσμούν με την παρουσία τους 3 γιοι και 2 κόρες:ο Δημήτρης,ο Σωτήρης,η Αικατερίνα,ο Γιώργος και η Ελένη.Οι οικογένειες τους και τα εγγόνια μας,ανανενώνουν τη ζωή μας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΜΑΚΗΣ
ιατρός – γαστρεντερολόγος
Μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Μετά την αποφοίτησή του σπούδασε Ιατρική και εξέτισε το αγροτικό του στο άγονο Π.Ι Καταφυγίου του Κ.Υ Άνω Χώρας. Στη συνέχεια ειδικεύθηκε στην Παθολογία στο ΓΝ Μεσολογγίου  και έπειτα  στην Γαστρεντερολογική κλινική του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά. Στο διάστημα της ειδικότητας του έκανε εξειδίκευση στην Ηπατολογία  στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών. Από το 2011 διατηρεί γαστρεντερολογικό ιατρείο στη Ναύπακτο. Είναι παντρεμένος με την Ζαχαρία Σεβαστή και έχει ένα κοριτσάκι 4 ετών.

ΤΑΡΑΜΠΙΚΟΥ-ΒΑΚΑΛΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ιατρός – παθολόγος
Κατάγεται από την Κάτω Χώρα  Ορεινής Ναυπακτίας και διαμένει μόνιμα στη Ναύπακτο. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και πλέον εργάζεται ως ιδιώτης Παθολόγος στη Ναύπακτο. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Βακάλογλου και μητέρα τριών παιδιών.

ΤΡΙΚΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ιδιωτική υπάλληλος
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Ναύπακτο με καταγωγή από την Καλαβρούζα. Μητέρα δυο παιδιών. Τελειόφοιτος  μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πτυχιούχος FCE Cambridge στην αγγλική γλώσσα και κάτοχος ECDL πληροφορικής. Επί σειρά  ετών δραστηριοποιήθηκε στον τομέα παραγωγής, τυποποίησης, εμπορίας και εξαγωγής ελαιόλαδου. Συμμετείχε  σε εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις  με πολλαπλές διακρίσεις και βραβεύσεις. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνη λειτουργίας ιατρικού κέντρου.

ΦΟΥΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
εκπαιδευτικός – δ/ντης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
Γεννήθηκα στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας το  1961. Είμαι Παντρεμένος με τη Βασιλείου Δάφνη και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Τελείωσα το Λύκειο στη Ναύπακτο  το 1978 και το 1981 την Παιδαγωγική Ακαδημία της Λαμίας. Από το 1983 προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Από το 1988 ως το 1993 εργάστηκα σε Τμήματα Μητρικής Γλώσσας σε σχολεία της Γερμανίας. Περίοδο της ζωής μου που θεωρώ πως μου πρόσφερε απίστευτες εμπειρίες. Από το 1993 ως το 2006 εργάστηκα στο 3ο Δημ. Σχ. Ναυπάκτου και στη συνέχεια ως Διευθυντής στο 6ο , στο 2ο και τώρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου.
Έχω παρακολουθήσει και έχω αποκτήσει τα διπλώματα:
1. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στις επιστήμες της Εκπαίδευσης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στο πρόγραμμα σπουδών: «Σπουδές στην Εκπαίδευση» που περιλαμβάνει την οργάνωση και Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων. Ενώ η διπλωματική μου  εργασία είχε ως θέμα: «Η παιδαγωγία στον ελληνικό Διαφωτισμό 1779-1821στο παράδειγμα επιλεγμένων κειμένων.
2. Το Διδασκαλείο Του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.
3.: Το πρόγραμμα εξομοίωσης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
4. Προγράμματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
5. Πλήθος Σεμιναρίων και συνεδρίων.

ΧΟΧΤΟΥΛΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ασφαλιστικός πράκτορας – μεσίτης ακινήτων
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1970. Είναι  υιός του Δημητρίου Χοχτούλα (πρώην  Προέδρου Δ.Δ.Μαμουλάδας – υπαλλήλου ΕΛΤΑ)  καθώς και της Ελένης Χοχτούλα- Σχοινά (πρώην Δημοτικής υπαλλήλου Δήμου Ναυπάκτου). Είναι παντρεμένος με την Ηπειρώτη Ελισάβετ και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα και από το 1994 έως σήμερα έχει δική του επιχείρηση στη Ναύπακτο ως Aσφαλιστικός Πράκτορας και Μεσίτης Ακινήτων και για τη δραστηριότητά του έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων. Επίσης διατηρεί μονάδα Ενοικιαζομένων Δωματίων στη Ναύπακτο, καθώς και την ιστοσελίδα www.enafpaktos.gr.
Στο παρελθόν διετέλεσε Επιθεωρητής Πωλήσεων  και οργανωτικός Συντονιστής στην Δυτική Ελλάδα, Πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. Ασφαλιστικών Συμβούλων και πρακτόρων Ναυπάκτου και Δωρίδος καθώς και στο σωματείο Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε Αιτ/νίας, μέλος στο Δ.Σ. Γονέων και κηδεμόνων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (2006-2009), μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Αιμοδοτών Ναυπάκτου επί 22 έτη και μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικ. Δωματίων Ναυπακτίας.

ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
συντ. δημοτική υπάλληλος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Μετά από την αποφοίτησή της από τη Β/μια Εκπαίδευση ακολούθησε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Πληροφορική στις σχολές Δοξιάδη και Α.S.Μ.Ε. Εργάστηκε ως διοικητική υπάλληλος στους Δήμους Πυλλήνης και Ναυπακτίας από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2016. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της απασχολήθηκε στο Τμήμα Αλλοδαπών και στην Οικονομική Υπηρεσία των Δήμων.
Παράλληλα με τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις ίδρυσε τον «Σύλλογο Γονέων με τρία Παιδιά Ναυπακτίας και Δωρίδας» του οποίου διατελεί ως Πρόεδρος από το 2014. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Σύψα και έχει τρία παιδιά: τον Μίλτο, τον Χάρη και την Κατερίνα.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΚΟΥΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
υπάλληλος ΕΛΤΑ
Γεννήθηκε στην Αράχωβα Ναυπακτίας. Είναι υπάλληλος στα ΕΛΤΑ και εργάζεται στο κατάστημα Πλατάνου. Ασχολείται με τα κοινά από το 1986, αρχικά ως κοινοτικός σύμβουλος στην τότε Κοινότητα Αράχωβας Ναυπακτίας και στη συνέχεια ως δημοτικός σύμβουλος του  Δήμου Πλατάνου και του Δήμου Ναυπακτίας. Σήμερα αποτελεί εκλεγμένο μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας, έχοντας διατελέσει  εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Πλατάνου από Σεπτέμβριο 2014 έως το Φεβρουάριο 2019. Επίσης αποτέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ καθώς και αντιπρόεδρος. Είναι παντρεμένος με Σοφία Ζιαμπάρα και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τη Βασιλική,τη Γεωργία, τον Ανδρέα και τον Επαμεινώνδα.

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
εκπαιδευτικός
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Είναι υιός του Εμμανουήλ  Παπαϊωάννου και της Ελένης Κολοβού με καταγωγή από τον Πλάτανο και τη Ρίζα (Κολοβέικα) Ναυπακτίας. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Σπουδές στην Εκπαίδευση» στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι μόνιμος εκπαιδευτικός στο 2Ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου. Παντρεμένος από το 2006 με την Ευαγγελία Μανδαλοπούλου έχει 2 παιδιά την Εμμανουέλα και το Μιχάλη. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου.

ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
συνταξιούχος δημοσίου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πλάτανο Ναυπακτίας. Στο παρελθόν εργάστηκε ως τραυματιοφορέας και διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο Ρίου και  είναι εκλεγμένος πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου. Είναι παντρεμένος με τη Νικολίτσα Μπρούλια και έχει πέντε παιδιά.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΥΛΛΗΝΗΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
συνταξιούχος δημοσίου
Γεννήθηκε στον Παλαιόπυργο Ναυπακτίας, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων. Είναι συνταξιούχος δημοσίου και ασχολείται επί πολλά έτη με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από το 1998 έως σήμερα είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, αρχικά στον τ. Δήμο Πυλλήνης και από το 2010 και έπειτα στο Δήμο Ναυπακτίας. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου έχει διατελέσει εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πυλλήνης (2014-2017) και αντιδήμαρχος Πυλλήνης (2017-2019). Παράλληλα έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιοπυργιωτών Αθήνας.

ΝΟΥΛΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
συνταξιούχος δημοσίου
Γεννήθηκε και μέγαλωσε στη Στράνωμα Ορεινής Ναυπακτίας. Εργάστηκε στο παρελθόν ως οδηγός-μεταφορέας ασθενοφόρου στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς και στα Κέντρα Υγείας Ναυπάκτου και Άνω Χώρας. Έχει διατελέσει κατά την περίοδο 2001-2004 πρόεδρος του Συλλόγου Στρανωμιτών (Στράνωμα). Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Σαράντη και έχει ένα γιό, το Φώτη.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΚΕΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
εκπαιδευτικός
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και  μόνιμος εκπαιδευτικός της Δ.Ε. Είχε πολύχρονη συμμετοχή και ήταν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Βασιλικής  μέχρι το 2017, ενώ συμμετέχει ενεργά στα συνδικαλιστικά όργανα του χώρου εργασίας του. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Παγανιά, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
επιχειρηματίας
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαβρολίμνη Ναυπακτίας. Επί 25 έτη δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της εστίασης στην περιοχή της Χάλκειας και σήμερα ασχολείται με την παραγωγή και πώληση αγροτικών προϊόντων, ενώ παράλληλα είναι ιδιοκτήτης  ενός από τους  μεγαλύτερους στόλους αγροτικών μηχανημάτων στη περιοχή. Στις εκλογές του 2014 ήταν Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας – ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

ΤΣΟΒΟΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
δικηγόρος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλατά από γονείς που κατάγονται από το Κρίκελλο του γειτονικού νομού Ευρυτανίας. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο  έκανε  τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον Τομέα της Πολιτικής Δικονομίας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και εργάζεται ως μαχόμενος δικηγόρος από το 2003, ενώ στις πολιτιστικές του δραστηριότητες συγκαταλέγεται και η ενασχόλησή του με τον πολιτιστικό σύλλογο των απανταχού Κρικελλιωτών Ευρυτάνων με την επωνυμία «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», όπου μετέχει του διοικητικού συμβουλίου.

Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme