28.9 C
Nafpaktos
Sunday, July 14, 2024
spot_img
spot_img

Ο Τ. Λουκόπουλος στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου: «Στο δεύτερο ημίχρονο θα ολοκληρώσουμε την νίκη»

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Ναύπακτο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, στο Στενοπάζαρο της Ναυπάκτου. «Δεν διακινδυνεύουμε την πορεία του τόπου μας. Συνεχίζουμε για να ολοκληρωθεί ένα έργο πρωτόγνωρο για την Ναυπακτία», αναφέρει το δελτίο τύπου της παράταξης, οι άνθρωποι της οποίας δηλώνουν απόλυτα ικανοποιούμενοι από την προσέλευση του κόσμου.
Στην συγκέντρωση  μίλησε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόυπουλος, ο οποίος ανέφερε αναλυτικά: 
«Πριν από πέντε χρόνια ξεκινήσαμε με όραμα  και ελπίδα για μια καλύτερη Ναυπακτία. Σήμερα  με υπερηφάνεια  είμαι μπροστά σας  για να μπορώ να σας πω  ότι μετά από σκληρή δουλειά το όραμα έγινε πράξη και η ελπίδα πραγματικότητα. Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.
Είχαμε την αγάπη και την εκτίμησή σας τόσα χρόνια, που την μετατρέψαμε σε ευθύνη,  και την ευθύνη σε έργο, με όλους τους συνεργάτες μου, μέρα και νύχτα κάτω από αντίξοες συνθήκες μέσα σε περίοδο βαριάς οικονομικής κρίσης της πατρίδας μας.
Δεν θα αναφερθώ στο παρελθόν, αλλά αναγνωρίζω ότι και οι δήμαρχοι πριν από μένα δούλεψαν για τον τόπο.
Εμείς όμως το πήγαμε παραπέρα σε όλα τα επίπεδα,  σε όλους τους τομείς ξεκινώντας από την καθημερινότητα, προχωρήσαμε σε νέα έργα ,σε νέες δομές…
Παίρνω σήμερα την ευκαιρία να σας εξομολογηθώ ότι δεν θέλω να είμαι ο δήμαρχος της προσωπικής προβολής και των δημοσίων σχέσεων Ούτε θέλω να κάνω πως τα ξέρω όλα. Δεν μπορώ να είμαι ταυτόχρονα μηχανικός, γιατρός, δικηγόρος, γεωπόνος
Αντίθετα θα ήθελα να είμαι ο δήμαρχος της συλλογικής προσπάθειας, της ομαδικής δουλειάς.
Ο δήμαρχος της υποταγής του εγώ στο εμείς.
Αυτές είναι οι αρχές μου και αυτές προσπαθώ να ακολουθώ στην ζωή μου. Στην επαγγελματική σταδιοδρομία αλλά στην κοινωνική και πολιτική μου παρουσία.
Το εμείς είστε όλοι εσείς. Εσείς είστε η δύναμή μου.
Εσάς θέλω κοντά μου.
Χρειάζομαι την αγάπη σας για την πόλη μας, τις ιδέες, τα οράματά σας, την συμμετοχή σας.
Αντίθετα δεν χρειάζομαι κοντά μου ανθρώπους που ο μοναδικός τους σκοπός είναι η προσωπική τους προβολή και ανέλιξη….
Το μεγάλο έργο που κάναμε, το κάναμε όλοι μαζί, ο καθένας από το πόστο του και με τον ρόλο που είχε αναλάβει. Μα πάνω απ’ όλα χρησιμοποιώντας τα καύσιμα που εσείς μας δώσατε. Την δύναμη που εσείς μας δώσατε. Ότι καταφέραμε το οφείλουμε σε σας.
ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.
Και εσείς, με την δύναμη που θα μας δώσετε στις εκλογές του Μαΐου, θα αποδείξετε ότι οι επιτυχίες έρχονται όταν προσπαθούμε όλοι μαζί.  Ο απλός άνθρωπος, οι ιδέες του, τα οράματά του για την πόλη μας είναι η ουσία της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.
Αυτή η δύναμη άλλαξε και αλλάζει την Ναυπακτία.
Έτσι καταφέραμε να αναμετρηθούμε με προβλήματα που ταλαιπωρούσαν όλους μας, ταλαιπωρούσαν τον δήμο για δεκαετίες. Προβλήματα που φαίνονταν άλυτα.
Το ΞΕΝΙΑ περίμενε 20 χρόνια, το πρόβλημα των πηγών της Βαρναρράχης 15 χρόνια, το περιβόητο Οικιστικό 20 χρόνια, το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο 10 χρόνια, η αποχέτευση του Αντιρρίου 10 χρόνια, το οικόπεδο του 3ου Δημοτικού 20 χρόνια, το περιβόητα πανωπροίκι στο έργο της αποχέτευσης 10 χρόνια ταλαιπωρούσε τον δήμο και την ΔΕΥΑΝ για έρθουμε εμείς και να φέρουμε την πρώτη νίκη, το τουριστικό καταφύγιο το συζητούσαμε πάνω από 20 χρόνια μέχρι να βρεθεί χρηματοδότηση. Περισσότερα χρόνια πίσω συζητούσαμε και την περιβόητη υπόγεια σήραγγα που θα ανακουφίσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα και θα αναδείξει την καστρούπολη. Ακόμη και σ’ αυτή την προοπτική βάλαμε το πρώτο λιθαράκι. Περάσαμε από την κουβέντα στην εφαρμογή. Εξ άλλου και η πιο μεγάλη πορεία ξεκινά με ένα πρώτο μικρό βήμα…»
Και έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας:
«Ξέρετε όλοι πως οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες για την πατρίδα μας. Δύσκολες για πολλούς συμπολίτες μας. Ο δήμος έπρεπε να οργανώσει την μεταξύ μας αλληλεγγύη.
Αγαπητοί φίλοι είμαι πολύ χαρούμενος για την δουλειά που έγινε σε αυτόν τον τομέα.
Αλλά εμένα προσωπικά αυτό που περισσότερο με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση είναι οι 70 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Οι περισσότερες από αυτές για νέους επιστήμονες.
Παιδιά μας που τα κρατήσαμε στην πόλη μας
Παιδιά μας που δεν πήραν τον δρόμο της ξενιτειάς.
Και αυτά όλα που σας ανέφερα, τα αναγνωρίζει η κοινωνία
Γι αυτό και το κάλεσμά μου βρήκε ανταπόκριση.
Πολλοί είναι αυτοί που προσφέρθηκαν να στελεχώσουν την παράταξή μας, …
Ξεκινάμε τον αγώνα μας και η δική σας εντολή είναι αυτή που θα μας δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τους  νέους στόχους μας.
Στόχος μας είναι στην επόμενη θητεία να ολοκληρώσουμε το έργο μας, να πάμε την Ναυπακτία ακόμη πιο ψηλά. Εκεί που μας αξίζει.
Εμπρός λοιπόν για τον αγώνα και τη νίκη
Σας ευχαριστώ.»
Και μετά τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κόσμου, ο Τάκης, ο δήμαρχος Ναυπακτίας επέστρεψε στο βήμα για να τονίσει με το γνωστό προσωπικό του τρόπο:
«Μόλις τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο. Πήγαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, θα ολοκληρώσουμε την νίκη, για την Ναυπακτία. Και για να πετύχουμε δεν σας θέλω απλούς θεατές. Σας θέλω δίπλα μου στο γήπεδο»
.

spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme