30.1 C
Nafpaktos
Saturday, June 22, 2024
spot_img
spot_img

Παραιτείται από πρόεδρος του Αστέρα ο Λ. Χρυσαθόπουλος-Επίθεση στο Ντ. Τσουκαλά κατά τη σημερινή ενημέρωση

Την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί τελικά η πρώτη απόπειρα γενικής συνέλευσης του Ναυπακτιακού Αστέρα, με τα δεδομένα αυτή τη στιγμή να μην είναι και τα καλύτερα δυνατά για την ομάδα της Ναυπάκτου και το μέλλον της, χωρίς  μάλιστα να αποκλείεται και η λύση του Πρωτοδικείου, εάν δεν προκύψει νέα διοίκηση μέσω των επίσημων διαδικασιών.
Στη συνάντηση που έγινε σήμερα το πρωί στο Ξενία, και στην ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος Λάμπρος Χρυσανθόπουλος, κατέστησε σαφές πως ο ίδιος αποχωρεί από το τιμόνι της ομάδας, εξηγώντας μάλιστα και το ποια είναι τα οικονομικά των ταμείων. Ο κ. Χρυσανθόπουλος έκανε γνωστά τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας, καθώς και το άνοιγμα που έχει προκύψει (περίπου 20.000 ευρώ) και δεν θα καλυφθεί εις γνώση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και βάσει των συμφωνηθέντων από την αρχή της σεζόν. Ο κ. Χρυσανθόπουλος αναφέρθηκε στη βοήθεια συγκεκριμένων προσώπων από την κοινωνία της Ναυπάκτου αλλά και του απλού κόσμου η οποία ξεπέρασε τα 100.000 ευρώ,  κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι το συνολικό μπάτζετ της ομάδας έφτασε τελικά με τη δική του συνεισφορά πάνω από τις 270.000 ευρώ.
Στη συνέχεια ο κ. Χρυσανθόπουλος και στο διάλογο με τους παρευρισκόμενους εξέφρασε το παράπονό του για το ότι αρκετοί από την προηγούμενη διοίκηση δεν βοήθησαν οικονομικά την ομάδα όπως είχαν υποσχεθεί πριν αναλάβει ο ίδιος προ ενάμιση χρόνου, κάνοντας μάλιστα και επίθεση στον προκάτοχό του, το Ντίνο Τσουκαλά, τονίζοντας μάλιστα πως ο ίδιος του χρωστά χρήματα με αφορμή την ομάδα.
Παρελθόν από τιμ των ανθρώπων της ομάδας αποτελεί και ο Γιώργος Τσιμιτσέλης, ο οποίος σε ανάρτησή του έγραψε τα εξής:
«Φίλοι του Ναυπακτιακού Αστέρα, μετά απο πολύ σκέψη και σεβασμό έχω αποφασίσει να υποβάλλω την παραίτηση μου απο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδος της πόλης μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια, παίχτες, προπονητές διοίκηση και φυσικά όλο το φίλαθλο κόσμο της Ναυπάκτου και πιστέυω να ανταποκρίθηκα με απόλυτο σεβασμό και σαν “σωστός στρατιώτης” σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο χωρίς καμία προσωπική φιλοδοξία και βάζοντας πάνω απ όλα την ΟΜΑΔΑ(ακόμη και την οικογένεια σε μερικές περιπτώσεις)!!!
ΤΕΛΟΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα άτομο το οποίο “χωρίς ΑΥΤΟΝ δεν θα υπήρχε η ομάδα”, ο οποίος με αγάπη, μεράκι και πολύ χρήμα κατόρθωσε να φτιάξει ενα σωματείο το οποίο πήρε αναγνωρισημότητα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος, την οποία την ειχε χάσει τα τελευταία χρόνια! Ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος Πρέδρος της ομάδος τον οποίο τον ευχαριστώ δημόσια για την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω την ομάδα απο την θέση του γενικού αρχηγού και να πω :
” τέτοια άτομα δύσκολα υπάρχουν στον αθλητισμό”!!
Εύχομαι να υπάρξει άμεσα διοίκηση για το καλό της ομάδος και της πόλης μας και θα βοηθήσω σε ότι χρειαστεί ώστε η ομάδα να συμμετάσχει εκεί που της αξίζει.
“ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ”!!
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ!!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ -ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!»
Δείτε βίντεο από την ενημέρωση σήμερα το πρωί από το nafpaktianews.gr  


spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme