Το ΕΚΝΔ απέστειλε σήμερα, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2026, στα γραφεία της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας στην Αθήνα, εκπαιδευτικό και παιδικό υλικό για τα παιδιά της Γάζας που νοσηλεύονται ή φιλοξενούνται στη χώρα μας.
Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ), στο πλαίσιο κοινής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό. Καθοριστική υπήρξε η συμβολή των συμπολιτών μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με συγκινητικό τρόπο στο κάλεσμα συγκέντρωσης υλικού.
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια της ευρύτερης και διαρκούς συνεργασίας, καθώς το ΕΚΝΔ συνεχίζει να στέκεται σταθερά στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού, υπερασπιζόμενο τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των πιο ευάλωτων, και ιδιαίτερα των παιδιών που βιώνουν τις δραματικές συνέπειες της ανθρωπιστικής κρίσης στη Γάζα.
Τέλος, το ΕΚΝΔ ευχαριστεί θερμά τη μεταφορική εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΑΤΣΟΥ για τη δωρεάν μεταφορά του υλικού.
ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΝΔ













