Saturday, December 6, 2025
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρώτος βαθμός για τον Ατρόμητο Αντιρρίου, θα μπορούσε και τη νίκη

spot_img

Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Γέφυρας Αντιρρίου, όπου ο Ατρόμητος και ο Τρίκαρδος Κατοχής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με ευκαιρίες και δυνατές μονομαχίες.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν από νωρίς σε δύσκολη θέση, καθώς στο 20ο λεπτό ο Θάνος Γερονικόλος αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Μπούζα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στο 28’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζέλιος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με εξαιρετική κεφαλιά έγραψε το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Τρίκαρδος ανέβασε στροφές και πίεσε αποφασιστικά για την ισοφάριση. Η επιμονή του απέδωσε καρπούς στο 57’, όταν μετά από απόκρουση του Καραδήμα, ο Γεωργούσης βρέθηκε στο σωστό σημείο και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι δύο ομάδες πάλεψαν για το γκολ της νίκης, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

πηγή: nafpaktianews.gr