Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εργαστήρι κατασκευής χαρταετού στο 7ο δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου.
Με την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και των δασκάλων του σχολείου, το πρωί του περασμένου Σαββάτου περισσότερα από 30 παιδιά έφτιαξαν τους δικούς τους χαρταετούς. Υπό τις οδηγίες του Αντώνη Σταυρόπουλου, ως μέλος του Συλλόγου Γονέων, οι μικροί μαθητές είχαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, για την οποία μίλησαν με τα καλύτερα λόγια.
Στις σκέψεις των εμπνευστών της κίνησης, είναι από την επόμενη χρονιά η συγκεκριμένη δραστηριότητα να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, αποκτώντας, γιατί όχι, μέχρι και τη μορφή διαγωνισμού. Η ολοκλήρωση των κατασκευών οδήγησε γονείς και παιδιά στην απόπειρα πετάγματος των χαρταετών, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που και την Καθαρά Δευτέρα τίμησαν την ημέρα με τις δικές τους κατασκευές. Όπως μας δήλωσαν οι γονείς, το ενδιαφέρον των παιδιών υπήρξε μεγάλο, κάτι που τους γεμίζει χαρά, αλλά και δύναμη, ώστε να συνεχίζουν να τους παρέχουν νέες διεξόδους ενασχόλησης, πέραν από τις συνηθισμένες.