Thursday, March 27, 2025
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τα ΚΔΑΠ του δήμου Ναυπακτίας παράδειγμα προς μίμηση

spot_img

Αναφορά στα ΚΔΑΠ στην οργάνωση τους και στον τρόπο λειτουργίας τους έγινε σε ημερίδα που οργανώθηκε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και είχε βασικό ομιλητή τον συντονιστή της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας Μάρκο Μυκωνιατη.

Στο πρώτο θέμα ανάπτυξης που ήταν σχετικό με  και οργάνωση καθώς και την Διοίκηση οργανισμών, ο Μάρκος Μυκωνιατης μίλησε για τους τρόπους marketing και προώθησης που οδήγησαν σε αύξηση των παιδιών στα Κέντρα δημιουργικής απασχόλησης φτάνοντας τα 450 παιδιά.
Στο τρίτο θέμα της ημερίδας που ήταν ο σχολικός εκφοβισμός,η ομιλία στηρίχτηκε στις βιοματικες εμπειρίες των παιδαγωγών που δουλεύουν στα ΚΔΑΠ.

Πιο συγκεκριμένα στο θέμα συμμετείχαν οι : Λίτσα Νικηταιδη, Λίτσα Σκαλιωτη, Χρυσά Παύλου, Ιλβανα Καραγεώργου, Ρήγα Αγγελική, Μουτσοπούλου Αντωνία, Ελένη Μπίμπα, Αναστασία Νικοπούλου, Ζορμπά Λαμπρινή και, Χριστίνα Δημητρόπουλου.

Τα υπόλοιπα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν η Παρουσίαση του προγράμματος Πυθαγόρας και η προπόνηση παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Στο τέλος δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους φοιτητές αφού πρώτα δόθηκε χρόνος για ερωτήσεις.