24 C
Nafpaktos
Wednesday, October 4, 2023
spot_img
spot_img

Τις υποψηφιότητες τεσσάρων νέων προσώπων ανακοίνωσε ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος

spot_img

Τέσσερις υποψηφίους με την παράταξή του ανακοίνωσε ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος. «Αλλαγή Πλεύσης ζητά η κοινωνία με συμμετοχή νέων προσώπων», αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος, δίνοντας στη δημοσιότητα τα ονόματα των Δέσποινα Γεωργακοπούλου, Λαμπρίνα Ζησιμοπούλου, Κώστα Μούκα και Γιάννη Πατογιάννη.

«Ανανέωση είναι αυτό που ζητάει η κοινωνία. Αλλαγή πλεύσης ζητάει το εκλογικό σώμα, με συμμετοχή νέων προσώπων, επαγγελματιών που γνωρίζουν τα προβλήματα και προτείνουν λύσεις, ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες». Αυτό αναφέρει στην εισαγωγή της δήλωσής του ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, προσθέτοντας:

«Με την δημιουργία του συνδυασμού μας «Αλλάζουμε Πλεύση», έχουμε δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το που και πώς θέλουμε να πάμε. Τον τρόπο που σχεδιάζουμε και οραματιζόμαστε τον Δήμο Ναυπακτίας στη νέα εποχή!

Αυτό καταφέραμε με τον Συνδυασμό μας, αυτό σηματοδοτούμε με τις υποψηφιότητες των ανθρώπων μας. Οι άνθρωποι μας είναι μέσα από την κοινωνία για την κοινωνία.

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, δεν αντιμετωπίζουμε τα κοινά ως μέσο επαγγελματικής καταξίωσης, ζούμε, εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας στη Ναυπακτία. Θέλουμε έναν σύγχρονο Ευρωπαϊκό Δήμο που θα αναγεννηθεί με φρέσκα υλικά, τεχνογνωσία και σχέδιο».

Δέσποινα Γεωργακοπούλου

Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα.

Επιθυμώ να είμαι ένα ενεργό μέλος στην πόλη μου και να συμμετέχω σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με γνώμονα το κοινό όφελος της νέας γενιάς η οποία αποτελεί θεμέλιο σε κάθε σύγχρονη κοινωνία.

Η πόλη της Ναυπάκτου στηρίζει την οικονομία της σε μεγάλο βαθμό, στον τουριστικό κλάδο. Στόχος του Συνδυασμού μας “Αλλάζουμε Πλεύση” είναι να ενισχύσουμε την ανάδειξη και ανάπτυξη της πόλης μας και να την φτάσουμε στην κορυφή της λίστας των ποιοτικών τουριστικών επιλογών όλο το χρόνο. Οι νέοι επιχειρηματίες, μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στο σκοπό αυτό. Αρκεί να τους δώσουμε κίνητρο να επενδύσουν στον τόπο τους που έχει να δώσει πολλά.

Λαμπρίνα Ζησιμοπούλου

Είμαι αρχιτέκτονας μηχανικός και έχω ξεκινήσει το μεταπτυχιακό μου στο Interior Design. Εργάζομαι επάνω στο αντικείμενο σπουδών μου.

Ο λόγος που είμαι υποψήφια με τον Συνδυασμό “Αλλάζουμε Πλεύση” είναι επειδή θέλω να παροτρύνω τις γυναίκες και τους νέους στην περιοχή μας, να συμμετέχουν στα κοινά.

Σεβόμενη το χερσαίο ανάγλυφο της περιοχής, την αρχιτεκτονική κουλτούρα και την ιστορική σημασία της, θα προτείνω νέες λύσεις για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της πόλης.

Ο συνδυασμός του «παλιού» με το «νέο», θα στοχεύει στον εκσυγχρονισμό του τόπου, στην άνοδο της οικονομίας, στην αύξηση του τοπικού τουρισμού, στην δημιουργία μιας ποιοτικής ζωής. Η Ναύπακτος πρέπει να γίνει αντάξια των προσδοκιών των νέων της. Είναι το μέλλον μας.

Κώστας Μούκας

Είμαι απόφοιτος του Δ.Ι.Ε.Κ Ναυπάκτου με ειδικότητα τεχνικός τουριστικών επαγγελμάτων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και ασχολούμαι επαγγελματικά με την εστίαση, διατηρώντας τοπική επιχείρηση στη Ναύπακτο.

Πήρα την απόφαση να κατέβω στις εκλογές πρώτα απ’ όλα επειδή αγαπώ τον τόπο μου και με στεναχωρεί να βλέπω παιδιά και ανθρώπους από την Ναύπακτο – μια τουριστική πόλη για όλες τις εποχές – να φεύγουν και να πηγαίνουν για σεζόν ή για δουλειά σε νησιά ή άλλες πόλεις. Θέλω να εργαστώ για να πετύχουμε να κρατάμε και όχι να διώχνουμε τον τουρισμό μας και να διευρύνουμε την τουριστική περίοδο, καθώς αποτελεί βασικό παράγοντα για νέες επενδύσεις και πολλές νέες θέσεις εργασίας για τον τόπο μας και τους κατοίκους του.

Γιάννης Πατογιάννης

Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ με ειδικότητα ψυκτικός και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά μαζί με τα αδέρφια μου στην ιδιόκτητη μεταποιητική μονάδα επεξεργασίας πάγου, στην περιοχή της Ναυπάκτου.

Κατεβαίνω στις εκλογές μαζί με τον Συνδυασμό “Αλλάζουμε Πλεύση” επειδή μου αρέσει που συμμετέχουν νέοι άνθρωποι με όνειρα και σχέδιο για τον τόπο μας, μέσα από την κοινωνία. Θέλω να συμβάλλω πραγματικά με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας και εν γένει την ανάδειξη της επιχειρηματικής δράσης στηνΝαυπακτία. Πιστεύω έχουμε ανάγκη την εξωστρέφεια και τη δημιουργία δικτύου επιχειρηματικότητας καθώς πολλοί μαζί μπορούμε να πάμε ακόμα παραπέρα.

spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme