19.9 C
Nafpaktos
Thursday, May 23, 2024
spot_img
spot_img

Το μήνυμα της υποψήφιας με τη ΝΔ στη Φωκίδα Ασπασίας Μανδρέκα

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Η ώρα της Ευθύνης έφθασε για τις κρισιμότερες εκλογές της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας. Η πατρίδα μας, επιβάλλεται, να ξαναβρεί την ταυτότητά της, τη φυσιογνωμία της και τη θέση της στο διεθνές προσκήνιο. Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να ορθοποδήσει και να «φύγει» μπροστά στο δρόμο της Ανάπτυξης.

Αφήνουμε, λοιπόν, πίσω μας, οριστικά, τα αποτελέσματα της χειρότερης διακυβέρνησης της χώρας. Ο Ελληνικός λαός αφήνει πίσω του, οριστικά, τα ψέματα, τις αυταπάτες, την υποκρισία, την ανευθυνότητα, τις ιδεοληψίες, τα νέα χρέη και τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα.

Ο Ελληνικός λαός, πιο ώριμος από ποτέ, με σύνεση και λογική, στις 7 Ιουλίου, θα πει το μεγάλο Όχι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και του κρατισμού, που την τελευταία τετραετία ασπάστηκαν και εφάρμοσαν όλα αυτά που οδήγησαν στην οπισθοδρόμηση και στην παρακμή σε κάθε επίπεδο καθώς και στην αλλοίωση των Αρχών και των Αξιών πάνω στις οποίες έχει οικοδομηθεί το Έθνος μας.

Οι Έλληνες στις εκλογές που έρχονται θα επιλέξουν τον άλλο δρόμο. Θα επιλέξουν το δρόμο της Αλήθειας, της Ευθύνης και του Ρεαλισμού. Το δρόμο που θα απελευθερώσει την χώρα μας από τα δεσμά που την κρατούν καθηλωμένη, από τις πολιτικές που την έκαναν να είναι ουραγός των αναπτυγμένων χωρών της Ευρώπης και του Κόσμου.

Θα επιλέξουν, με την ψήφο τους, και θα δώσουν Ισχυρή Εντολή Διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία, την υπεύθυνη πολιτική Δύναμη, που έχει καταθέσει ένα ρεαλιστικό και στοχοθετημένο Πρόγραμμα για Ισχυρή Ανάπτυξη και Αυτοδύναμη Ελλάδα. Τη Νέα Δημοκρατία που μιλά με Ειλικρίνεια, Σοβαρότητα και Μετριοπάθεια και προτάσσει τις αρχές της Αξιοκρατίας, της Αξιοπρέπειας και της Αξιοπιστίας. 

Είναι η ώρα να δώσουμε όλοι τη Μάχη για να προχωρήσουμε, επιτέλους, Μπροστά! Μπροστά για μια Ελλάδα πάλι Περήφανη, που θα έχει φωνή στην Ευρώπη και στον Κόσμο. Με Ανάπτυξη, Επενδύσεις, με Περισσότερες Δουλειές, με λιγότερους Φόρους, με Στήριξη της Οικογένειας και όσων έχουν Ανάγκη, με Ποιοτική δημόσια Υγεία, με Ασφάλεια για όλους, με σύγχρονη Δημόσια Παιδεία και Πανεπιστήμια, με προστασία του Περιβάλλοντος και βιώσιμη Ανάπτυξη, με Αναγέννηση της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας, με Κράτος ευέλικτο και Αποτελεσματικό, με την ολοκλήρωση των Εθνικών Υποδομών… 

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέ επέλεξε για να δώσω αυτή τη Μάχη και πάλι από την Πρώτη Γραμμή και τον Ευχαριστώ γι αυτό.

Η προσωπική μου πορεία σάς είναι γνωστή! Οι ίδιες οι πράξεις μου σάς διαβεβαιώνουν για τις προθέσεις μου. Εξάλλου, με εμπιστευτήκατε και εκπροσώπησα τη Φωκίδα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κατά τα έτη 2012 – 2014. Στη σύντομη αυτή βουλευτική μου θητεία πορεύτηκα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Εργάστηκα σκληρά και με συνέπεια. Με σύνεση, σεμνότητα και χωρίς μεγαλοστομίες. Ακολούθησα απαρέγκλιτα τις ηθικές μου αρχές, την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια. Στάθηκα δίπλα σας με σεβασμό, με αίσθημα δικαίου και πάνω και πέρα από φανατισμούς και ιδεοληψίες. Σας είπα, πάντα, την Αλήθεια! Έδωσα όλες τις δυνάμεις μου για να διαμορφώσουμε μαζί μια νέα νοοτροπία σχετικά με την πολιτική και την άσκησή της. Μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και παραγοντισμούς. Και θυμάστε ότι Μαζί πορευτήκαμε. Μαζί μετρήσαμε τις Δυνάμεις μας αλλά και τις Ευαισθησίες. Νιώσαμε και τις αδικίες και τις δυσκολίες.

Μάθαμε από τα λάθη μας. Αγωνιστήκαμε σκληρά και σταθήκαμε όρθιοι. Και εγώ και Εσείς αντιμετωπίσαμε προβλήματα αλλά δεν λυγίσαμε και, τελικά, σταθήκαμε, όρθιοι. Συνδεθήκαμε και σφυρηλατήσαμε μια νέα σχέση Ειλικρίνειας, Αλληλοσεβασμού και Εμπιστοσύνης. Μαζί Παλέψαμε! Με τη δική σας βοήθεια, τη στήριξή σας και τη συνεργασία σας μού δώσατε τη δύναμη να γίνω η δική σας Δυνατή Φωνή και, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες, Πετύχαμε πράγματα που δεν μπόρεσαν να γίνουν άλλες, παλιότερες και καλύτερες εποχές.
Σας είναι όλα γνωστά: (Σε μόλις 2 χρόνια… Μαζί Ιδρύσαμε νέα Σχολή Τ.Ε.Ι στην Άμφισσα, Ιδρύσαμε Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Λιδωρίκι, Ιδρύσαμε Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής στην Άμφισσα, Αναβαθμίσαμε το Υπολιμεναρχείο Ιτέας σε κεντρικό Λιμεναρχείο, εντάσσοντας στην τοπική του αρμοδιότητα ολόκληρη τη βόρεια Ακτή του Κορινθιακού Κόλπου, Χαρακτηρίσαμε το λιμένα Ιτέας ως λιμένα Κρουαζιέρας, Πετύχαμε Φοροαπαλλαγές εντός της ΖΟΕ Δελφών, της Ζώνης Προστασίας της Λίμνης του Μόρνου και εντός των περιοχών Natura, Πετύχαμε απαλλαγές από τον ΕΝΦΙΑ για τις σεισμόπληκτες περιοχές Πολυδρόσου, Γραβιάς, Καστελλίων, Λιλαίας, Μαριολάτας, Εξασφαλίσαμε Πιστώσεις για Βραχοπτώσεις, για Ιατροτεχνολογικό Εξαπλισμό του Νοσοκομείου, για το Λιμάνι της Ιτέας και του Γαλαξειδίου, κ.λ.π, Εξασφαλίσαμε την Προκήρυξη θέσεων Γιατρών για το Νοσοκομείο, Εξασφαλίσαμε τη Συνέχιση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για τους Δήμους Δελφών και Δωρίδας, Ζητήσαμε την Ένταξη Νέας Δράσης για την προστασία του Παραδοσιακού Ελαιώνα για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, Συμβάλλαμε στην πολιτική λύση που δόθηκε για τις οφειλές του Δήμου Δελφών προς την ΕΥΔΑΠ, Συμβάλαμε στην Επαναφορά της υποχρεωτικότητας του Αγροτικού Γιατρού, Εξασφαλίσαμε τη Χρηματοδότηση των Βρεφονηπιακών – Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ στο Νομό Φωκίδας, Διασφαλίσαμε τη διατήρηση και λειτουργία όλων των Σχολείων στη Φωκίδα, Συμβάλαμε καθοριστικά στη μετεγκατάσταση του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας, Συμβάλαμε στην ολοκλήρωση του Καθορισμού των Ζωνών για το Αγκυροβόλιο των Τριζονίων, Τροποποιήσαμε την Υγειονομκή Διάταξη Α5 που αφορά στη Λίμνη του Μόρνου, Στηρίξαμε έμπρακτα τα Σώματα Ασφαλείας στη Φωκίδα διατηρώντας σε λειτουργία όλα τα Καταστήματα και Επανδρώνοντάς τα με περισσότερους Αστυνομικούς και Πυροσβέστες, Συμβάλαμε στην ταχύτερη καταβολή οφειλομένων από τον ΕΟΠΠΥ στα Γηροκομεία Άμφισσας και Ιτέας, Συμβάλαμε καθοριστικά στον αγώνα για τη μείωση των Αντικειμενικών Αξιών στην Δ.Ε Παρνασσού, Ασκήσαμε πιέσεις για την Πληρωμή των Αποζημιώσεων Αγροτών και Κτηνοτρόφων καθώς και για την πληρωμή του Μέτρου 125Α1 του Δικτύου Ανοιχτών Διωρύγων της Πεδιάδας του Μόρνου, Συνεργαστήκαμε με τους αρμόδιους φορείς για τη βέλτιστη λύση του χρονίζοντος προβλήματος της Πεδιάδας του Μόρνου, και πάρα πολλά άλλα).

Η προσωπική μου, όμως, δράση, δεν σταμάτησε εκεί, όπως καλά γνωρίζετε! Και μετά το τέλος της διετούς βουλευτικής μου θητείας μέχρι και σήμερα συνεχίζω και δίνω Σταθερά, Συνεχόμενα και με Συνέπεια τον αγώνα για την προαγωγή των συμφερόντων του τόπου μας. Ήμουν και είμαι, Σταθερά και χωρίς διακοπή, παρούσα και ενεργή στα κοινά της ιδιαίτερης πατρίδας μας και στους αγώνες για τη λύση των προβλημάτων, είτε αυτά προϋπήρχαν, είτε προέκυψαν τα χρόνια διακυβέρνησης του Σύριζα. Και πάλι Μαζί δώσαμε τη μάχη για το ΤΕΙ της Άμφισσας, το Νοσοκομείο, τα Αστυνομικά Τμήματα, τα Σχολεία μας, τη λειτουργία του Μουσείου των Δελφών, για το πρόβλημα του Δήμου Δελφών με την ΕΥΔΑΠ, για τα αιτούμενα από την τοπική κοινωνία Αντισταθμιστικά οφέλη από την Λίμνη του Μόρνου και τόσα άλλα.

Σήμερα, δεσμεύομαι, απέναντί σας, να συνεχίσω τον αγώνα που Μαζί ξεκινήσαμε. Με Ειλικρίνεια, Αγάπη και Σεβασμό στο πρόσωπό σας, Ζητώ να μού δώσετε, μέσω της ψήφου σας, την εντολή για να προασπίσω τα συμφέροντα του τόπου μας. Για όσα Δικαιούμαστε και Αξίζουμε! Για Καλύτερη Ελλάδα και για Καλύτερη Φωκίδα! Ενωμένοι, Μπορούμε! Πάμε Μαζί Δυνατά!

Σας ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου, 
                                                                                       
Ασπασία Μανδρέκα
Υποψήφια Βουλευτής Φωκίδας με τη Νέα Δημοκρατία 
        

spot_img
spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme