Ναυπακτιακός Αστέρας-Τρίκαρδος Κατοχής 3-3
Σε ένα παιχνίδι που ο Κώστας Πιστιόλης σημείωσε χατ τρικ και έβαλε τον Ναυπακτιακό μπροστά με δύο γκολ διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ναυπάκτου δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.
Εκεί που όλοι πίστευαν ότι είχε κριθεί ο νικητής της αναμέτρησης, όλα γύρισαν τούμπα στο φινάλε. Στο 85′ ο Πέκεζ γύρισε με το κεφάλι τη μπάλα, ο Δούρος δεν μπόρεσε να τη διώξει μακριά και ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 3-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντομής με κεφαλιά εξ επαφής στο δεύτερο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ισοφάρισε στο τελικό 3-3 και πάγωσε κυριολεκτικά το Παπαχαραλάμπειο.
Διαιτητές: Σπ. Καζανάς, Κοσυφαρίνη, Σπυρόπουλος.
Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Δούρος, Ι. Παλιάτσας, Αχ. Καραγιάννης, Πέκεζ, Ρήγας, Αθ. Παλιάτσας, Πιστιόλης, Ζωιτάκης (75′ Κ. Βρουσάι), Α. Φράγκος (46′ Γαβρίνας), Ι. Καραγιάννης, Γιάτσε.
Τρίκαρδος Κατοχής (Άρης Μεταξούλης – Νίκος Τσώνης): Π. Ξύστρας, Π. Μεταξούλης, Μαχαλιώτης (68′ Ντομής), Ν. Κούσουλας, Γ. Γατσώρης, Γκιέτα, Κονταρής (88′ Λουκάς), Μαζαράκης (88′ Γκάτσης), Σεραφίγγος, Αθανασόπουλος, Π. Κοντοπάνος.
Πηγή: nafpaktianews.gr
Αποτελέσματα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 4-0
ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ 2-0
ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ – ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-1
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1-3
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 0-3
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ 3-3
Βαθμολογία
Παναγρινιακός – 30
Απόλλων Δοκιμίου – 24
ΑΟ Ρηγανά – 23
Ναυπακτιακός Αστέρας – 21
Άρης Λεπενούς – 19
Αστέρας Μεσολογγίου – 19
ΑΟ Ζευγαρακίου – 14
Κεραυνός Γαβαλούς – 11
ΑΕ Αγίου Δημητρίου – 10
Ατρόμητος Αντιρρίου – 10
Αμβρακικός Λουτρού – 6
Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος – 3
Επόμενη αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ
ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ













