Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε στο Αντίρριο ο Αστέρας Καμαρούλας, που επικράτησε με σκορ 0-2 του τοπικού Ατρόμητου, μία επικράτηση που αναμένεται να παίξει ρόλο στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.
πηγή: Γιάννης Τσιρώνης, agriniara.gr
H ομάδα της Καμαρούλας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες και είχε την υπεροχή, καταφέρνοντας να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και στην ψυχολογία, σε αυτό το κομμάτι της αναμέτρησης.
Έβγαλαν αντίδραση οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, όμως το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων που προήλθε από πέναλτι στο 59′, έκανε το έργο των γηπεδούχων εξαιρετικά δύσκολο.
Σκόρερ και των δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση ο Ξηροκώστας, ο οποίος έβαλε την δική του σφραγίδα σε αυτό το ματς.
Διαιτητές: Καρράς, Καραπιπέρης, Μπουκουβάλας.
Ατρόμητος Αντιρρίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Καραδήμας, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος, Λυκογιάννης, Κυρίτσης, Ζέλιος, Δημαράς (88′ Μπεκιάρης), Μπούζας, Κατσίκας (70′ Ρηγόπουλος), Ταμπάκης (59′ Ράπτης), Πανόπουλος.
Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης): Κατσούπης, Νικολέτας (83′ Ζυματούρας), Ξεν. Παναγιωτόπουλος, Γιώτης, Καγκάδης (83′ Κωστής), Γιωτόπουλος, Χαραμής(73′ Γρηγορόπουλος), Δήμος, Ξηροκώστας (73′ Ντελής), Λ. Σαλαούνης (63′ Πετρονικολός).







