18.4 C
Nafpaktos
Thursday, March 28, 2024
spot_img
spot_img

Ανακοίνωσε τους δύο πρώτους υποψηφίους στη Δ.Ε. Ευπαλίου ο Δημήτρης Γιαννόπουλος

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά υποδεχόμαστε στους κόλπους της παράταξης μας “Μαζί για τη Δωρίδα”, τους Γρηγόρη Αλεξανδρή και Θοδωρή Βλαχογιάννη, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Συνδυασμός του Δημήτρη Γιαννόπουλου, προσθέτοντας:

“Πρόκειται για πρόσωπα νέα, ικανά, με όραμα, με γνώσεις, αξίες και ιδέες, έτοιμα να εργαστούν για το καλό των συμπολιτών μας. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε  καλή επιτυχία! Γιατί η Δωρίδα μας χρειάζεται όλους”!

Θοδωρής Βλαχογιάννης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ενότητας Ευπαλίου

Ονομάζομαι Θοδωρής Βλαχογιάννης είμαι 37 χρονών, κατάγομαι από το Μοναστηράκι Δωρίδας και ζω μόνιμα εκεί. Μαθήτευσα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ευπαλίου. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στις ειδικές δυνάμεις, ως αμφίβιος καταδρομέας στην Γ’ ΜΑΚ της Χίου. Σπούδασα στο τμήμα Ηλεκτρονικής του Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθηνών και στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πράξις ως Τεχνικός Βιολογικής Γεωργίας. Είμαι κάτοχος πιστοποιητικού ομιλίας της Αγγλικής γλώσσας (Cambridge Certificate), χρήσης υπολογιστή (ECDL), παροχής πρώτων βοηθειών (Rescue Training International), βασικής εκπαίδευσης σχεδιασμού περμακουλτούρας (PDC) και διαδικτυακών σεμιναρίων άνω των 500 ωρών στον τομέα της γεωργίας (ηλεκτρονικό σχολείο Agronomist).

Έχω διατελέσει αντιπρόεδρος και γεν. γραμματέας σε τρείς συλλόγους του χωριού μου, καθώς και τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Μοναστηρακίου. Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Σταμούτσου και έχω αποκτήσει μαζί της δύο παιδιά, τον Χρήστο και την Σοφία. Τα τελευταία 11 χρόνια εργάζομαι στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με την βοτανική, την αρθογραφία και την προσφορά στο κοινό συμφέρον του τόπου.

Θεωρώ ηθική υποχρέωση στην παραγωγική ηλικία που βρίσκομαι, να δηλώσω παρών στην προσπάθεια της παράταξης “Μαζί για τη Δωρίδα” και του Δημήτρη Γιαννόπουλου, για την δημιουργία ενός Δήμου Δωρίδας με προοπτικές, βελτιωτικές αλλαγές και διαφάνεια.

Γρηγόριος Αλεξανδρής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ενότητα Ευπαλίου

Ονομάζομαι Γρηγόριος Αλεξανδρής με καταγωγή από το Ευπάλιο Δωρίδος. Αποφοίτησα από το Πειραματικό Σχολείο και συνέχισα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 

Από το 2006 έχω διατελέσει στέλεχος επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχω σημαντική εμπειρία του τουριστικού κλάδου, καθώς υπήρξα οικονομικός διευθυντής σε μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο επί σειρά ετών. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στην οικονομική υπηρεσία πολυεθνικής εταιρείας, στην θέση του υπεύθυνου μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Είμαι κάτοχος πιστοποιητικών διαφόρων προγραμμάτων(SQL (Structured Query Language, OPERA (PMS), Carerix Recruitment software, Siebel Oracle (CRM), SPSS, Triton) καθώς επίσης και κάτοχος πιστοποιητικών Αγγλικής γλώσσας και σεμιναρίων (IAB Europe (Internet Advertising Bureau), SETE, Ministry of Tourism, Computer Practica, ECDL).

Επιθυμώ να προσφέρω τις γνώσεις μου στο αντικείμενο των σπουδών μου, αλλά και να ασχοληθώ ενεργά με τα προβλήματα του τόπου μου, προσδοκώντας στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και στην ανάπτυξη της Δωρίδας. Η επιθυμία μου αυτή για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της Δωρίδας αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του κυρίου Δ. Γιαννόπουλου, “Μαζί για τη Δωρίδα”, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!

spot_img
spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme