14.3 C
Nafpaktos
Friday, March 29, 2024
spot_img
spot_img

Μοίρασε συγχαρητήρια η ΕΣΠ Φωκίδας

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Φωκίδας συγχαίρουν και τις δύο ομάδες του 36ου Τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων TIHIORACE, τον ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIORACE & τον ΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 που πρόσφεραν σε όλους μας έναν εξαιρετικό αγώνα, υψηλού επιπέδου.

Συγχαίρουν τον “ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIORACE” για την κατάκτηση του Κυπέλλου,  ποδοσφαιρικής περιόδου 2021 – 2022 .

Ευχαριστούν Θερμά, τον Βουλευτή Ν. Φωκίδας κ. Ιωάννη Μπούγα, τον Δήμαρχο Δ. Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, τον Δήμαρχο Δ. Δωρίδας κ. Γεώργιο Καπεντζώνη, τον Αντιδήμαρχο Δ. Δελφών κ. Γεώργιο Τσατσαρώνη,  τον Αντιδήμαρχο Δ. Δωρίδας  κ. Εμμανουήλ Μαυρομμάτη, τον Αντιδήμαρχο Δ. Δωρίδας κ. Δημήτριο  Καραχάλιο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δ. Δελφών κ. Ευάγγελο Κούσουλα, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δ. Δωρίδας κ. Ιωάννη Φλέγγα, τον Πρόεδρο Δ.Ε.Υ.Α. Δ. Δελφών- Δημ. Σύμβουλο Δ.Ε. Άμφισσας κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο,  τον Πρόεδρο Τ.Κ. Ιτέας κ. Ιωάννη Λύτρα, τον Πρόεδρο Τ.Κ. Ευπαλίου κ. Κωνσταντίνο Τσιούστα,  την Πρόεδρο Τ.Κ. Κίρρας κα. Μαίρη Καπαρέλη, τον Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης κ. Λουκά Αναγνωστόπουλο, τον Γεν. Γραμματέα Δ. Δελφών κ. Αθανάσιο Μανανά, την Επιστημονική Συνεργάτιδα ΠΣτΕ  κα. Πέγκυ Αραβαντινού Τζε,   τον Υποδιευθυντή Αστ. Δ/νσης Φωκίδας κ. Κωνσταντίνο Τοπάλη, τον εκπρόσωπο του  Αστυνομικού  Τμ. Ιτέας  Υπαστυνόμο  κ. Θεόδωρο Κατσούλη,  τον Δ/ντή Γ.Κ.Κ. Μαλανδρίνου κ. Ευθύμιο Παπαδήμα και τον Αρχιφύλακα Γ.Κ.Κ. Μαλανδρίνου κ. Γεώργιο Ταράτσα και την Προϊσταμένη του Δ. Δελφών κα. Σπυριδούλα Βασιλειάδου,   που ο καθένας ξεχωριστά με την παρουσία του, τίμησε τον 36ο Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΕΠΣ Φωκίδας- TIHIORACE.

Επίσης εκφράζουμε τα ευχαριστήριά μας,   στους Προέδρους και στα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Φωκίδας καθώς και στην Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, που με την παρουσία τους τίμησαν τον Τελικό Κυπέλλου.

Ευχαριστούμε θερμά  για  την ευγενική τους χορηγία και την στήριξη, τους χορηγούς του Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας-TIHIORACE:

  • TIHIORACE – κ. Θωμά Ρούμπα
  • RADIKAL 2022 – κ. Ιωάννη  Κούγια
  • SEGDITSAS TECHNOLOGIES – κ. Λεωνίδα Σεγδίτσα
  • ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – κ. Σοφοκλή Ρουμελιώτη
  • PARNASSOS SECURITY – κ. Ιωάννη Κυρίτση
  • PLAYSPORT ΠΑΤΡΑΣ – κ. Άρη Ρούσσο

Ευχαριστούμε πολύ την Δημοτική Φιλαρμονική Ιτέας για την ευγενική συμμετοχή της, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιτέας κ. Μποτίτση Νικόλαο για το πλύσιμο των κερκίδων του γηπέδου, τον κ. Παναγιώτη Καστανόπουλο για την άριστη προετοιμασία του γηπέδου, την κα. Ζέφη Μιχαηλίδου για την ευγενική συνδρομή της στις εκφωνήσεις του Τελικού.

Ευχαριστούμε πολύ,  τον Γιατρό του Τελικού Κυπέλλου  κ. Στέφανο Ξάνθη που παρευρέθηκε και πρόσφερε τις υπηρεσίες του κατά την διάρκεια του αγώνα, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ για την παρουσία του καθώς και την Πρόεδρο κα. Γεωργία Καπαρέλη και τα Μέλη του παραρτήματος Φωκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους.

Ο συλλέκτης αθλητικών εμφανίσεων κ. Αφεντούλης Αλέξανδρος  παρουσίασε τις επίσημες εμφανίσεις των Κυπελλούχων και των Φιναλίστ όλων των Τελικών Κυπέλλου της ΕΠΣ Φωκίδας από ιδρύσεώς της και τον ευχαριστούμε πολύ.

Ευχαριστούμε, για την συμμετοχή  τις κοπέλες του Λυκείου Άμφισσας που με την παρουσία τους πλαισίωσαν και ομόρφυναν την τελετή των Απονομών του Τελικού .

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που παρευρέθηκαν.

Το Nafpaktia News και το Fokida Sports για την απευθείας κάλυψη του αγώνα,  τους εκπροσώπους των εφημερίδων “Η Ώρα της Φωκίδας” & “Εν Δελφοίς” και τον κ. Ευάγγελο Κοντογεώργο για τις φωτογραφίες .

Τέλος θα Ευχαριστήσουμε ξεχωριστά όλο το Φίλαθλο κοινό του Ν. Φωκίδας που έδωσε το παρόν και μας τίμησε όλους με την  παρουσία του.

spot_img
spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme