Η 2η Πανελλήνια ποιητική συνάντηση Ναυπάκτου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο τριήμερο, 26 έως 28 Σεπτεμβρίου.
Στο μήνυμά της η Καλλιτεχνική Διευθύντρια και Υπεύθυνη Συντονισμού των δράσεων που έλαβαν χώρα, η ποιήτρια Μαρία Σφήκα, αναφέρει:
“Ήταν ένα πλούσιο τριήμερο, γεμάτο αγαπητικές διασταυρώσεις, ποιοτικό λόγο, εικόνα και συγκινητικές ανατάσεις.
Και τώρα, που τα αποδημητικά μας, τα “ξενάκια” μας, έφυγαν για τους τόπους τους και καταθέτουμε τα αναγνωριστικά “ταμπελάκια”, νιώθω την ανάγκη ευχαριστήσω τους συνεργάτες και φίλους με τους οποίους δουλέψαμε πλάτη-πλάτη: την Ελένη την Αδαμοπούλου, την Γεωργία τη Δούνη, τον Κώστα τον Δημόπουλο, την Μαρία τη Δρογγίτη και τον άντρα της, τον Νίκο, τον Νίκο τον Τριψιάνο, την Βαρβάρα τη Χριστιά, την Βίβιαν τη Στάικου και την Δ/ντρια και το προσωπικό τγς Παπαχαραλαμπείου Βιβλιοθήκης.
Ήταν τιμή μου, υπήρξαμε μια “δεμένη”, δυνατή ομάδα…
Και φυσικά, ευχαριστώ θερμά τον δήμο Ναυπακτίας, τον δήμαρχο Βασίλη Γκίζα και τον αντιδήμαρχο Ντίνο Τσουκαλά, για την παντοιότροπη στήριξη.
Να είμαστε καλά, κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή!
(Πρόσσω ολοταχώς για την “3η Πανελλήνια Ποιητική Συνάντηση Ναυπάκτου” , που, κάτι μου λέει πως του χρόνου μάλλον θα είναι “διεθνής”…)”















