19.7 C
Nafpaktos
Wednesday, October 4, 2023
spot_img
spot_img

Summer camp από το Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου για παιδιά 6 έως 12 ετών

spot_img

Πρόκειται για ένα πρόγραφα αθλητικών δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 6 εως 12 ετών. Το πρόγραµµα διευκολύνει τις οικογένειες στην ανάγκη απασχόλησης των παιδιών µε έναρξη µετά το κλείσιµο των σχολείων.

Για την κάλυψη των αναγκών του προγράµµατος το οποίο προγραµµατίζεται να λειτουργήσει για δύο µήνες (19/06/2023 έως 11/08/2023), είναι απαραίτητη η πρόσληψη 4 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής,.

Το πρόγραµµα θα είναι χωρισµένο σε 4 περιόδους.

 • 1η περίοδος 19/06 – 30/06
 • 2η περίοδος 3/7 – 14/7
 • 3η περίοδος 17/7 – 28/7
 • 4η περίοδος 31/7 – 11/8

Η προσέλευση των παιδιών θα ξεκινάει στις 08:30 . Η έναρξη των µαθηµάτων θα γίνεται στις 9:00. Tα παιδιά θα είναι χωρισµένα σε τρείς ηλικιακές οµάδες και θα ακολουθούν ένα κυκλικό πρόγραµµα δραστηριοτήτων έως τις 12:00. Στη συνέχεια τα παιδιά θα απασχολούνται µε άλλες δράσεις, πιο ήπιας έντασης καθώς και ποικίλα θεωρητικά µαθήµατα. Η αποχώρηση των µαθητών θα µπορεί να γίνεται από τις 13:00 έως τις 14:30.

Το πρόγραµµα περιλαµβάνει τις εξής θεµατικές ενότητες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ:

 1. ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
 2. ΟΡΘΙΑ ΣΑΝΙΔΟΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (SUP)
 3. ΑΘΛΟΠΑΙ∆ΙΕΣ (Παιχνίδια για να γνωρίσουµε το τένις , το βόλευ , το ποδόσφαιρο, το πινκ πονκ)
 4. ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ
 5. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ∆ΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΠΑΙΓΝΙΩ∆ΕΙΣ ∆ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (survivor)
 6. PILATES – YOGA

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

– ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

– ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

– ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ.

– ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.

– ΥΓΙΕΙΝΗ ∆ΙΑΤΡΟΦΗ

 Το κόστος ανα περίοδο.

 • 1ο παιδί 160 €
 • 2ο παιδί 140 €
 • 3ο παιδί 120 €

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Mυρτώ 6937249304 Σταυρούλα 6978693321

Σκοπός του προγράµµατος είναι: Η ανάπτυξη των βασικών σωµατικών ικανοτήτων και κινητικών δεξιοτήτων (ταχύτητα, δύναµη, αντοχή, αλτικότητα κ.α.) µέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες. ∆ραστηριότητες οι οποίες συµβάλουν στην καλλιέργεια της οµαδικότητας και στην απόκτηση κοινωνικής ευαισθησίας βοηθώντας µε αυτό τον τρόπο στην κοινωνικοποίηση των παιδιών. Η αθλητική αγωγή ,η διαµόρφωση αθλητικού πνεύµατος, η άµιλλα, η ανιδιοτέλεια, η δικαιοσύνη, η τόλµη, η ειρήνη πρέπει να αποτελούν ιδανικά και άξιες στη σύγχρονη πραγματικότητα.

 

Οι προπονητές

ΕΛΕΝΗ ΠΛΟΥΜΗ

Η Ελένη Πλούμη είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα Αντισφαίρισης. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και αποφοίτησε έχοντας πάρει τρείς υποτροφίες το 2004.

Εργάστηκε στην Αθήνα ως προπονήτρια του αθλητικού συλλόγου Π.Ε.Ρ.Α και σε καλοκαιρινά αθλητικά camps του ιδίου συλλόγου στον Άλιμο ως το 2012. Έκτοτε αποφάσισε να επιστρέψει στη Ναύπακτο,  την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Από τότε είναι προπονήτρια και υπεύθυνη του Ομίλου Αντισφαίρισης Ναυπάκτου καθώς και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στα ΚΔΑΠ ΚΥΤΤΕΑ .Έχει διδάξει σε πολλά σχολεία και γυμναστήρια.

Πιστεύει ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής , προσφέρει σημαντικά στην σωματική , πνευματική και ψυχική υγεία του παιδιού.

Κάθε παιδί πρέπει να είναι κοντά σε αυτόν.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ

Ο Βασίλης Ντότσικας είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητες: ποδοσφαίριση και αντισφαίριση. Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με την επιστροφή του στη Ναύπακτο μετά τις σπουδές εργάστηκε με επιτυχία στον χώρο του ποδοσφαίρου τόσο σε επίπεδο ανδρικών ομάδων όσο και στις αναπτυξιακές ηλικίες. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε προγράμματα Άθλησης για Όλους του Δήμου Δωρίδας εκγυμνάζοντας ενήλικες γυναίκες και παιδιά. Στο πλαίσιο των προγραμμάτων αυτών ιδιαίτερη ήταν η συνεργασία του με ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στις φυλακές Μαλανδρίνου. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως προπονητής τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ναυπάκτου. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων σχετικών τον αθλητισμό, σε πολύμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής και είναι κάτοχος του διπλώματος Πρώτων Βοηθειών.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ

Γιώργος Λεκάκης καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα κολύμβηση. Αθλητής του Αρίωνα Γλυφάδας με πανελλήνιες διακρίσεις. Προπονητής από το 1999 εκμάθησης, προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών. Αθλητές μου έχουν καταρρίψει πολλά πανελλήνια ρεκόρ και έχουν κατακτήσει πανελλήνια και πανευρωπαϊκα μετάλλια. Κορυφαίες στιγμές σαν προπονητής η συμμετοχή της αθλήτριας Νόρας Δράκου στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και η συμμετοχή στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου 2012 και του Ρίο 2016. Ναυαγοσώστης. Από το 2013 φτιάξαμε στον δικό μας χώρο τις ακαδημίες του patras swim school.

spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme