spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η Ναύπακτος στην λίστα των πόλεων που απαγορεύονται τα καρναβάλια

spot_img
spot_imgspot_img

Με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα να ανέρχονται επίσημα σε τρία, ακυρώνεται το καρναβάλι της Πάτρας, αλλά και όλα τα καρναβάλια ανά την περιφέρεια, λόγω του ιού.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε σε ειδική συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Ως εκ τούτου, καρναβάλια που αποτελούν ετήσιους θεσμούς, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου ανακοινώθηκε ότι τρία είναι πλέον τα κρούσματα του κοροναϊού στη χώρα μας. Το ένα είναι το παιδί της 38χρονης, ηλικίας 10 ετών, το οποίο επίσης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση της υγείας αμφότερων των προσβληθέντων από τον κοροναϊό είναι πολύ καλή, καθώς και η κλινική τους εικόνα. Το άλλο κρούσμα είναι μία γυναίκα στην Αθήνα.

Η απόφαση αφορά, εκτός από την Πάτρα:

– Ρέντη
– Ρέθυμνο
– Eδεσσα
– Καστοριά
– Ραφήνα
– Κοζάνη
– Ιωάννινα
– Κέρκυρα
– Ναύπλιο
– Ξάνθη
– Μοσχάτο
– Ζάκυνθο
– Χίος
– Μέθανα
– Λευκάδα
– Ναύπλιο
– Ναύπακτος
– Σκύρος
– Λέσβος
– Νάουσα
– Αθήνα
– Ελληνικό-Αργυρούπολη
– Ηλιούπολη
– Καλλιθέα
– Πειραιάς
– Περιστέρι
– Κόρινθος
– Αλιβέρι
– Νιγρίτα
– Καμένα Βούρλα
– Ανδρος
– Λαύριο
– Λαμία
– Φάρσαλα
– Μαγούλα
– Χαλκίδα
– Λουτράκι
– Νάξος
– Σητεία
– Κρέστενα
– Καισαριανή
– Σύρος
– Ηράκλειο
– Θεσσαλονίκη
– Χαϊδάρι

Πηγή : ethnos.gr

spot_imgspot_img