26.7 C
Nafpaktos
Sunday, April 14, 2024
spot_img
spot_img

Θ. Κιούσης: Γιατί συστρατεύομαι με τον Ντίνο Τσουκαλά

Γεννήθηκα το 1953 στο Μαυρίλλο Φθιώτιδος.
Σπούδασα Βιολογία στο Boston State College των ΗΠΑ και απέκτησα το πτυχίο Bachelor of Science. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία ως ιατρός και απέκτησα την ειδικότητα του Ειδικού Παθολόγου στην Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Το Δεκέμβριο του 1989, διορίστηκα ως Διευθυντής γιατρός στο Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας όπου ασκώ τα καθήκοντά μου μέχρι σήμερα. Από το 1992 έως το 1993, εξειδικεύθηκα στον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στην Joslin Clinic των ΗΠΑ. Από το 1993 μέχρι και σήμερα, παράλληλα με τα καθήκοντά μου στο Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, λειτουργώ το Διαβητολογικό Ιατρείο στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.
Έχω δημοσιεύσει ικανό αριθμό εργασιών και έχω παρακολουθήσει πλειάδα συνεδρίων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Παρακολούθησα πολύωρα προγράμματα στη Διοίκηση και ειδικότερα στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Συμμετείχα σε προγράμματα προληπτικής ιατρικής και δίδαξα σε διάφορα κοινωνικά προγράμματα όπως η Αιμοδοσία, ο Ερυθρός Σταυρός, σχολές Νοσηλευτριών υγείας και άλλα.
Διετέλεσα πρόεδρος στην Τοπική αυτοδιοίκηση επί δύο θητείες.
Στα μελλοντικά σχέδιά μου είναι να συνεχίσω να ασκώ  την Ιατρική και να υπηρετήσω ενεργά την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η Ναυπακτία δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν πήρε την θέση που της αρμόζει και δεν έχει δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες ώστε να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά της και να αυξηθεί ο τουρισμός της. Οι ευκαιρίες για επενδύσεις είναι λιγοστές. Οι δείκτες ανεργίας είναι αποθαρρυντικά υψηλοί και γενικά το βιοτικό μας επίπεδο παραμένει χαμηλό.
Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά συμπορευόμενος με τον Ντίνο Τσουκαλά, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το καλό του Δήμου μας.
Ο Ντίνος Τσουκαλάς είναι άτομο ακούραστο, δραστήριο, αυτοδημιούργητο και αγαπητό από όλους μας. Πραγματικά οργώνει την Ναυπακτία και αφουγκράζεται τα προβλήματα του τόπου μας. Δεν είναι άτομο απομονωμένο στο γραφείο του  κεκλεισμένων των θυρών. Είναι άτομο που αρέσκεται στην καθημερινή επαφή με το κοινό. Υπηρέτησε και υπηρετεί για πολλά χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματά της. Είναι άτομο αποφασιστικό, συνεργάσιμο και ξέρει να επιλέξει τους συνεργάτες του. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που δημιούργησε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με άξιους συνεργάτες αγαπητούς στη κοινωνία, με ζήλο για εργασία  και με κύριο μέλημα να υπηρετήσουν πραγματικά τον Δήμο μας. Δεν μας αρμόζουν οι λοβιτούρες, ο κακός επαγγελματισμός και τα ατομικά συμφέροντα.  Ο κάθε πολίτης θα έχει όφελος από το γενικότερο σχεδιασμό και όχι από τις ατομικές εξυπηρετήσεις .
Άλλωστε , όπως εμφανίζεται στο έμβλημα μας πρωταγωνιστής είναι ο άνθρωπος και αυτόν τον άνθρωπο θα στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας.
Υπάρχουν πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες μας . Σ’ αυτά θα επέμβουμε  και θα βρούμε λύσεις. Ταυτόχρονα όμως έχουμε και μακρόπνοα σχέδια που θα δρομολογηθούν άμεσα και θα γίνει προσπάθεια υλοποίησης αυτών.
Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες του Δήμου μας θα στηρίξουν τον Ντίνο Τσουκαλά γιατί το αξίζει και η Ναυπακτία αξίζει κάτι καλύτερο.
Κιούσης Θανάσης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

spot_img
spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme