21.2 C
Nafpaktos
Friday, May 17, 2024
spot_img
spot_img

Νταμπλούχος Φωκίδας και πάλι ο Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας 2023-2024 Κωνσταντίνος Πουρνάρας, που έγινε στο δημοτικό στάδιο Άμφισσας ο Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race επιβλήθηκε με 3 – 0 του Φωκικού Άμφισσας και κατέκτησε άξια και το κύπελλο μετά το πρωτάθλημα.

Το νταμπλ αυτό είναι το τρίτο στη σειρά που καταφέρνει η ομάδα της Δωρίδας δείχνοντας την αναμφισβήτητη κυριαρχία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Φωκίδας.

Τώρα το μεγάλο στοίχημα είναι οι αγώνες μπαράζ που θα δώσει για την άνοδο στη Γ΄Εθνική ξεκινώντας από την προσεχή Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα στη Θήβα απέναντι στην τοπική ομάδα της πόλης, με την ελπίδα ότι στη φετινή χρονιά η τύχη δεν θα του γυρίσει πάλι την πλάτη.

Σε ότι αφορά τώρα τον τελικό του Κυπέλλου ο Απόλλων πατώντας πιο γερά στο χόρτο και έχοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ικανότητά του, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του Χρήστου Φλέγγα,  προηγήθηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με γκολ του Κώστα Αντωνόπουλου.

Στη συνέχεια είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι, που χαρακτηρίστηκε και από τους πολλούς τραυματισμούς, με τον Απόλλωνα να είναι πάντα πιο επικίνδυνος παρ΄ότι είχε και ελλείψεις 3 – 4 βασικών παικτών του. Ίσως οι παίκτες του να είχαν το μυαλό τους στο δύσκολο πρόγραμμα των μπαραζ που ακολουθεί.

Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Γιαννόπουλο και Φουσέκη σφραγίζοντας τη νίκη, ενώ έχασαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ.

Πολύ ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου της Άμφισσας και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ.

Ιδιαίτερη αισθητή ήταν η παρουσία των φιλάθλων του Απόλλωνα που τον ακολούθησαν από όλα τα μέρη της Δωρίδας.

Πηγή: doridanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme