Monday, December 8, 2025
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

13ος χρόνος ΟΙΚΟθέατρο στην πόλη της Ναυπάκτου

spot_img

Πέρασαν 13 χρόνια από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να υλοποιούμε τη δράση “ΟΙΚΟθέατρο”
Μια δράση που προήλθε από τη προσπάθεια του φορέα Πράσινο+Μπλε Non-Profit Organization να βρει τρόπους για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους μικρούς μαθητές των Δημοτικών σχολείων και ΚΔΑΠ Ναυπακτίας σε θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος.
Και εγένετο “ΟΙΚΟθέατρο”
Με την βοήθεια των θεατρολόγων, εκπαιδευτικοί και μαθητές, μετατρέπουν κάθε χρόνο οικολογικά παραμύθια σε θεατρικές παραστάσεις, τις οποίες και ανεβάζουν στην Παπαχαραλάμπειο θεατρική αίθουσα της Ναυπάκτου, δίνοντας τα δικά τους μηνύματα σε όλους μας.
Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece στηρίζουν τη προσπάθειά ως συνδιοργανωτές της δράσης και τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη!
Οι δύο πρώτες θεατρικές παραστάσεις ξεκινούν στις 25 Φεβρουαρίου στις 18:00, με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό.
Με αισιοδοξία για τον καινούργιο χρόνο, ευχόμαστε σε όλους να είμαστε πιο δημιουργικοί και πιο ανθρώπινοι από τον προηγούμενο!

Μένουμε ασφαλείς!
*για την παρακολούθηση των παραστάσεων συστήνεται στους θεατές η χρήση μάσκας!