17.7 C
Nafpaktos
Saturday, May 4, 2024
spot_img
spot_img

Στο 100% η πληρότητα στη Ναύπακτο για τις ημέρες του Πάσχα

Για μία ακόμα χρονιά η Ναύπακτος πιάνει το 100% σε πληρότητα δωματίων, καθώς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς αυτών των ημερών. Ο Δήμος έχει προετοιμάσει τα καθιερωμένα δρώμενα στο χώρο του λιμανιού, κατά την περιφορά των επιταφίων, ενώ οι επαγγελματίες της πόλης δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ημερών, παρέχοντας υπηρεσίες που θα αφήσουν ικανοποιημένους ντόπιους και επισκέπτες. 

Η Ναύπακτος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της «εμπρός», από το Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα δεν έχει ελεύθερο διαθέσιμο δωμάτιο. Όλα τα ξενοδοχεία έχουν πληρότητα 100%, όπως το ίδιο συμβαίνει και στα rbnb δωμάτια, τα οποία ξεπερνούν τα 300, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του χώρου σε όλο το παραλιακό κομμάτι, από το Αντίρριο έως και τη Δυτική Δωρίδα.

«Η πόλη μας εδώ και χρόνια αυτές τις ημέρες βιώνει την ίδια συνθήκη. Υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση η οποία οδηγεί στην πληρότητα των ξενοδοχείων», μας είπε επαγγελματίας του χώρου των ξενοδοχείων, προσθέτοντας όμως πως πλέον με τη συνδρομή των rbnb εκατοντάδες εν δυνάμει επισκέπτες που κάποτε δεν έβρισκαν δωμάτιο για να μείνουν, τώρα πλέον έχουν την εναλλακτική, άρα μοιραία αυξάνεται και επισκεψιμότητα. Βάσει των στοιχείων, η διαμονή επικεντρώνεται κυρίως από Μ. Παρασκευή έως τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ κάποιοι, λιγότεροι αισθητά, θα έρθουν από τη Μ. Πέμπτη, ή θα μείνουν και μετά τη Δευτέρα, εκεί όπου ξεκινά πλέον μία άλλη εισροή επισκεπτών, εκείνη των γκρουπς, εγκαινιάζοντας θα λέγαμε ατύπως την έναρξη της τουριστικής σεζόν για την πόλη.

spot_img
spot_img
spot_img
Newspaper WordPress Theme
spot_img
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme
Newspaper WordPress Theme

Περισσότερα

Newspaper WordPress Theme